Deprem ve Marmara gerçeği konuşulacak

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi ve bu yıl 150. yılını kutlayan Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi'nin katkıları ile düzenlenecek ola

GÜNDEM 30.07.2018 13:04:00 0
Deprem ve Marmara gerçeği konuşulacak

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi ve bu yıl 150. yılını kutlayan Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi’nin katkıları ile Tekirdağ’da “Deprem ve Marmara Gerçeğine Bir Bakış” konulu panel düzenlenecek.

 

DEPREM HAKKINDA BİLİNMESİ GEREKENLER

 

3 Ağustos Cuma günü Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda saat 14:00’de düzenlenecek panelde etkinlikleri kapsamında Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener deprem hakkında bilinmesi gerekenler hakkında bilgi verecek.

 

DEPREM ARAŞTIRMALARINDA MÜHENDİSLİK

 

Panelde Deprem ve Marmara gerçeği ile deprem araştırmalarında mühendislik gibi konular ele alınacak. Ankara Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bahadır Aktuğ ve İstanbul Teknik Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cenk Yaltırak da katılımcılara deprem konusunda bilgiler verecekler.

 

CANLI OLARAK DA İZLENEBİLECEK

 

Halka açık ve ücretsiz olarak düzenlenecek olan panel, Tekirdağ Belediyesi televizyonundan (http://tv.tekirdag.bel.tr/) canlı olarak da izlenebilecek.

 

Haber / Şaban KARDEŞ