'Kızılpınar'ın yol sorununu ortadan kaldıracağız'

Çerkezköy Belediyesi tarafından Kızılpınar Mahallesi'nde altyapı çalışmaları tamamlanan cadde ve sokaklardaki yol yapım çalışmaları devam ediyor. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, e

GÜNDEM 29.07.2018 17:33:00 0

Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında Akbaş Sokak, Akbaş 2 Sokak, Akbaş 3 Sokak ve Yazgan Sokak’ta demirli beton yol yapım çalışmaları tamamlandı.

 

 

TÜM CADDE VE SOKAKLARDA DEVAM EDECEK

 

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ tarafından Kızılpınar Mahallesi’nde yürütülen altyapı çalışmalarında sona gelindiğini, altyapısı tamamlanan cadde ve sokaklardaki üstyapı çalışmalarının da devam ettiğini kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kızılpınar Mahallemizde altyapısı tamamlanan Akbaş Sokak, Akbaş 2 Sokak, Akbaş 3 Sokak ve Yazgan Sokak’ta toplam 3 bin metrekare demirli beton yol yapım çalışmalarını tamamladı. Yol yapım çalışmaları, altyapısı tamamlanan tüm cadde ve sokaklarda devam edecek” dedi.

 

 

ALTYAPI SORUNUNU ORTADAN KALDIRIYORUZ

 

 

Başkan Akay, Kızılpınar Mahallesi’nde yıllardır süren altyapı sorununu Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ ile birlikte ortadan kaldırdıklarını ifade ederek “Altyapısı tamamlanan cadde ve sokaklarımızda sıcak asfalt kaplama ve demirli beton yol yapım çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. En kısa sürede Kızılpınar Mahallemizde yol sorununu da ortadan kaldıracağız” dedi.

 

 

Haber / Özge MERİÇ