Samsunlular 14. Piknik Şöleni'nde buluştu

Kapaklı Samsunlular Yardımlaşma Derneği tarafından geleneksel hale getirilen piknik şöleninin bu yıl 14'üncüsü düzenlendi. Şölende sahne alan sanatçıların şarkıları eşliğinde unutulm

GÜNDEM 29.07.2018 17:25:00 0
Samsunlular 14. Piknik Şöleni

Şölen ağası Şenol Batum’un ev sahipliğini yaptığı 14’üncü Piknik Şölenine Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, AK Parti ve CHP’li Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, MHP Kapaklı İlçe Başkanı Serkan Genç, Çerkezköy Adliyesi Yazı İşleri Müdürü Erbay Bekiroğlu, AK Parti'nin Kapaklı'daki siyasi figürlerinden  Ömer Karadeniz ve Akın Yılmaz ile dernek üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

 

PAZAR GÜNÜNÜ ÖZEL ANILARLA RENKLENDİRDİLER

 

Şölende Ankaralı Yasin’in türküleri ile ısınan  Samsunlular, saat 17:00’da sahne alan Songül Karlı’nın birbirinden güzel türküleri ile coşup çiftetelli oynayıp halaylar çekerken, Kapaklı ve komşu ilçelerde yaşayan binlerce Samsunlu Kazak Gölü Mesire Alanı’nda kurdukları piknik sofraları ile güzel bir Pazar gününü özel anılarla renklendirdiler.

 

“SİZİN KATKILARINIZ ÇOK ÖNEMLİ”

 

Piknik şöleninde konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “memleketlerinden buraya göç eden ve burayı vatan toprağı kabul eden, Kapaklı’yı günden güne büyüten hemşehrilerimize ve yerel belediye başkanı olarak onlarla birlikte Kapaklı’yı yönetme gayreti içerisindeyim. Buradaki hemşehri derneklerimizin bir arada olması ile ilgili başta başkan ve yönetim kurulu arkadaşlarımız el birliği içerisinde çalışıyorlar. Bu dernekleri yönetirken üyelerin maddi katkıları çok önemli. İçimizde çok saygıdeğer iş adamı kardeşlerimiz, ağabeylerimiz, arkadaşlarımız var. Onlar bağışta bulunabilirler ama sizin verdiğiniz 5 lira çok önemli. Bir elin nesi var, 2 elin sesi var” dedi. Konuşmasında son günlerde Kapaklı’da yaşanan kurşunlama olaylarına da değinen Mandalı, “Birileri sağda solda konuşmasın. Varsa bir sorun, cumhuriyet savcılarına başvursunlar” dedi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ