Mutlukent Halk Plajı tatilcileri ağırlamaya devam ediyor

Tekirdağlıların artan yaz sıcaklıkları nedeni ile çokça tercih ettiği Kumbağ Mutlukent Halk Plajı bu sene de kapasitesi, olanakları ve güvenliği vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor.

GÜNDEM 27.07.2018 12:24:00 0
Mutlukent Halk Plajı tatilcileri ağırlamaya devam ediyor

Süleymanpaşa Belediyesi, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, Kumbağ Mutlukent Halk Plajı’nda bir plajda olması gereken her şeyin olduğunu belirterek “Haziran Ayı itibariyle hizmet vermeye başlayan Mutlukent Halk Plajımızda şezlong, şemsiye, plaj masası, gölgelikler, duşlar, giyinme kabinleri, tuvaletler ve cankurtaran gözetim kulesi yer alıyor” diye ifade etti. Mutlukent Halk Plajı’nda verilen hizmet aynı zamanda temiz denizi ve güvenlik amacıyla yapılan dubalama çalışması ile vatandaşların takdirini kazandıklarını dile getiren Süleymanpaşa Belediyesi, Mutlukent Halk Plajı’nın günübirlik denize gelen insanlar gibi hafta içi ziyaret eden insanlar ile de tıklım tıklım olduğu açıklamasında bulundu.

 

 

Plajda cankurtaran da var

 

 

Süleymanpaşa Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl açılışını yaptığı plaj, bölgede cankurtaranın olduğu sayılı plajlardan olması ile vatandaşlara güven aşılıyor. Kumbağ’da yaşanan boğulma problemlerinin önüne geçmek için Süleymanpaşa Belediyesi bünyesinde hizmet veren cankurtaran her gün 10.00 ve 18.00 saatleri arasında görev yapıyor.

 

 

Haber/ Murat ŞAHİN