2 bin 700 hayvan sağlığına kavuşturuldu

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Çorlu Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi'ni ziyaret etti. Bakımevinde yürütülen tadilat çalışmalarını inceleyen Sarıkurt, bakımevinde misafir edilen hayvanlarla

GÜNDEM 26.07.2018 14:07:00 0
2 bin 700 hayvan sağlığına kavuşturuldu

Bakımevinde yürütülen tadilat çalışmalarının incelenmesinin ardından açıklama yapan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, "Geçici Hayvan Bakımevimiz, bölgemizde önemli kapasiteye sahip olmakla birlikte önde gelen bir hizmet noktası. Hizmet kalitesini artırarak sürdürmeyi arzuluyoruz. Dün olduğu gibi bundan böyle de ameliyat ve kemoterapi uygulamalarına bakımevimiz bünyesinde devam edilecek ve ilçemizde bulunan tüm sahipsiz hayvanlara veterinerlik hizmetini 24 saat esaslı olarak vermeye devam edeceğiz" dedi.

 

 

800 HAYVAN SAHİPLENDİRİLDİ

 

 

Çorlu Belediyesi Hayvan Bakımevi'nin son bir yıl içinde 2 bin 700 hayvanı tedavi ederek sağlığına kavuşturduğunu dile getiren Sarıkurt, "750 hayvan kısırlaştırılmış, 800 hayvan aşıları yapılarak karneleri ile birlikte sahiplendirilmiş, kuduz ile mücadele ve halk sağlığı kapsamında bin 200 hayvan aşılanarak parazit ilaçlamaları yapılmıştır. Ekiplerimize verdikleri hizmet için teşekkür ediyorum. Onlar bizim can dostlarımız ve elimizden geldiğince en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz" dedi.

 

 

Haber / Murat ŞAHİN