ÇTSO yönetimi gazetecileri ağırladı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, yönetimi ile birlikte 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla Çerkezköy, Kapaklı ve Saray'da görev yapan gazeteci

GÜNDEM 25.07.2018 15:29:00 0
ÇTSO yönetimi gazetecileri ağırladı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla gazeteciler için yemek düzenlendi.

 

 

YEMEKTE BİR ARAYA GELDİLER

 

 

Önceki akşam saat 19:00’da Yalı Restaurant’ta düzenlenen yemeğe Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Başkan Yardımcıları Mustafa Seçkin ve Mehmet Danyeli, Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Arslan ile Çerkezköy, Kapaklı ve Saray’da görev yapan basın mensupları katıldı.

 

 

“ÇOK ÖNEMLİ BİR GÖREV YAPIYORSUNUZ”

 

 

Yemekte konuşan ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, gazetecilerin zor şartlarda önemli bir kamu görevini yerine getirdiğini belirterek, “Mesai kavramı gözetmeksiniz zor şartlarda büyük bir özveriyle çalışan tüm gazetecilerimizin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutluyorum” dedi. Gazetecilerle yemekte bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kozuva “Sizler ülke için, ülke ekonomisi için, kamuoyunu bilgilendirme için çok önemli bir görev yapıyorsunuz. Bu akşam sizleri ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU