Kapaklıspor transferlere devam ediyor

Tekirdağ Süper Amatör Ligi 2017-2018 Sezonu Şampiyonu Kapaklıspor, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Kapaklıspori geçtiğimiz sezon İstanbul Kağıthanespor'da top koşturan ön libero oyun

SPOR 23.07.2018 14:48:00 0
Kapaklıspor transferlere devam ediyor

Transfer çalışmalarını sürdüren Kapaklıspor orta saha bölgesi için 25 yaşındaki ön libero Mert Kula ile anlaşma sağladı. 

 

 

KAPAKLISPOR’DA MÜCADELE EDECEK

 

 

31 Mart 1993 tarihinde Fatih’de dünyaya gelen oyuncu ön libero mevkiinde görev yapıyor. Futbola Fenerbahçe altyapısında başladıktan sonra sırasıyla Ataköy Çobançeşme, Tire 1922, Osmaniye İstiklal, Bakırköyspor da futbol oynadı. Geçtiğimiz sezon Kağıthanespor formasıyla başarılı bir sezon geçiren oyuncu 2018-2019 sezonunda Kapaklıspor’da mücadele edecek. 

 

 

“3 OYUNCUYU DAHA KADROMUZA KATACAĞIZ”

 

 

Transferle ilgili sosyal medyadan açıklanma yapan Kapaklıspor yönetimi “ Bu sezon mutlaka Bölgesel Amatör Ligini hedefleyen takımımızda transfer çalışmaları titizlikle devam ediyor. Transferin her iki tarafa da hayırlı olmasını dileriz. Futbolcumuza da Kapaklıspor forması altında başarılar diliyoruz. Önümüzdeki günlerde çok tecrübeli üç oyuncuyu da kadromuza katacağız” dedi.

 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU