Yaz Spor Okullarında ilk dönem sona erdi

Çerkezköy Belediyesi tarafından açılan Yaz Spor Okulu'nun 1. dönemi sona erdi. 1. Dönemin tamamlanması dolayısıyla Halk Oyunları Kursu'na katılan minik öğrenciler Çerkezköy Belediyesi Amfi Ti

GÜNDEM 20.07.2018 14:43:00 0
Yaz Spor Okullarında ilk dönem sona erdi

Çerkezköy Belediyesi tarafından açılan Yaz Spor Okulu’nun 1. dönemi sona ererken, Halk Oyunları Kursiyerleri Anfi Tiyatro’da minik bir gösteri sundu. Gösteriyi öğrencilerin ailelerinin yanı sıra Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ümit Zengin de izledi.

 

 

İKİNCİ DÖNEM 30 TEMMUZ’DA BAŞLAYACAK

 

 

Toplam 19 branşta düzenlenen Çerkezköy Belediyesi Yaz Spor Okulu’nun ikinci döneminin 30 Temmuz-17 Ağustos tarihleri arasında yapılacağını belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, “Bugün Yaz Spor Okulumuzun 3 haftalık 1. dönemi sona erdi. Kurslarımıza katılan çocuklarımız ve aileleri çok güzel bir 3 hafta geçirdiler. Yaz Spor Okulumuza katılan öğrencilerimize, ailelerine, eğitmenlerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

BİR ÜST YAŞ KATEGORİSİ KATILACAK

 

 

Yaz Spor Okulu’nun 2. dönemine bir üst yaş kategorisinin katılacağını belirten Akay Bugün Yaz Spor Okulumuzu tamamlayan tüm öğrencilerimizi kutluyorum, katıldıkları için teşekkür ediyor ve bir dahaki sene görüşmek üzere” dedi. Minik öğrencileri tek tek tebrik eden Akay, tüm öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

 

BİN 886 ÖĞRENCİ KAYIT YAPTIRDI

 

 

Bu yıl 19 branşta düzenlenen Yaz Spor Okulumuza toplam 1886 öğrenci kayıt yaptırdı. Kurslarımızın ilk dönemi 2-20 Temmuz tarihleri arasında yapılırken, ikinci dönemi ise 30 Temmuz – 17 Ağustos tarihleri arasında yapılacak. İki dönem halinde düzenlenen Yaz Spor Okulu’nda 2. Dönem 30 Temmuz Pazartesi günü başlayacak. Toplam 19 branşta düzenlenen Yaz Spor Okulumuzda en fazla ilgi yüzme branşına oldu. Yüzme branşına toplam bin 437 öğrenci kayıt yaptırırken, futbol branşına da toplam 464 öğrenci kayıt yaptırdı.

 

 

19 BRANŞTA AÇILDI

 

 

Basketbol kursuna 308, Bağlama kursuna 19, Bilgisayar kursuna 17, Gitar kursuna 70, Güreş kursuna 17, Halkoyunları kursuna 58, Heykel kursuna 27, İngilizce kursuna 177, İşaret Dili kursuna 42, Karate kursuna 127, Kort Tenis kursuna 36, Masa Tenisi kursuna 37, Okçuluk kursuna 50, Resim kursuna 93, Satranç kursuna 74, Voleybol kursuna 166, Yaratıcı Drama kursuna 33 olmak üzere bu yıl 19 branşta açtığımız Yaz Spor Okulu kurslarına toplam bin 886 öğrencimiz kayıt yaptırdı. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Yaz Spor Okulu’na katılan öğrencilerin kursların verildiği alana servisler ile götürülüp, getirildiğini ve kurs kıyafetlerinin dağıtıldığını ifade ederek “Kurslar 29 Ekim Spor Kompleksi’nde, Kartaltepe Piknik Alanı’nda, Kızılpınar Kültür ve Sanat Merkezi’nde, Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim, Kültür ve Sanat Merkezi ile Amfi Tiyatro’da verilecek” dedi.

 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU