"Derneklerimiz bizim zenginliğimizdir"

Bafra Bengü ve Civar Köyleri Yardımlaşma ve Kültür Derneği Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'yı ziyaret etti. Ziyarette bulunan Dernek Başkanı Erdem Bakır, İrfan Mandalı'yı 26. Gelenekse

GÜNDEM 20.07.2018 14:39:00 0
"Derneklerimiz bizim zenginliğimizdir"

Dernek yönetiminin de bulunduğu ziyarette bu yıl 26'ncısı düzenlenecek olan Geleneksel Yağlı Güreş ve Yayla Şenliği'nin 4 Ağustos Cumartesi günü saat 09:00’da Bafra Bengü Yaylası Çatakseki Mevki'inde yapılacağı belirtildi. 3 Ağustos Cuma günü saat 13:00’da ise Bengü Kültür Merkezi'nin temel atma törenin yapılacağı ifade edildi.

 

 

“BİZ BİR AİLEYİZ”

 

 

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, hemşehri derneklerinin ve tüm sivil toplum kuruluşlarının yanında olduğunu dile getirerek,"Derneklerimiz bizim zenginliğimizdir. Her zaman bir sivil toplum kuruluşu olan derneklerimize destek ve katkı sağlıyoruz. Ortak değerlerimizin buluşarak, komşu ve akraba bağlılığını, bu türlü sosyal kültürel etkinliklerle yöresel kültürlerin tanıtılmasında büyük emeği olan hemşeri derneklerimize desteklerimiz devam edecektir. Biz, Kapaklı’da yaşayan 120 bin vatandaşımız ile birlikte ağlayıp birlikte gülüyoruz. Biz Kapaklı olarak bir aileyiz. İçerisinde 81 ilden vatandaşlarımızı barındıran bir ilçenin Belediye Başkanı olmaktan gurur duyduğumu da belirtmek isterim. Nereli olursak olalım, hepimiz Kapaklı’da yaşıyoruz ve hepimiz Kapaklılıyız. Öncelikle ziyaretiniz ve davetiniz için çok teşekkür ediyorum. Bende sizlerin huzurunda tüm halkımızı bu anlamlı ve güzel etkinliğimize davet ediyorum’’ dedi.

 

 

Haber / Ayşenur AYDIN