Uzunköprüspor'un yeni direktörü Bulut

Uzunköprü'yü bu yıl tekrar Bölgesel Amatör Ligde temsil edecek olan ve yeni bir yönetim ile yapılanmaya giren Uzunköprüspor'da sportif direktörlük görevine getirilen İlker Bulut, Kulüp Müdür

SPOR 19.07.2018 15:32:00 0
Uzunköprüspor

Uzunköprüspor Sportif Direktörü İlker Bulut, Uzunköprü Belediyesi bürosunda yaptığı basın toplantısında “Daha öncede belirttiğim gibi ilişkilerimi kullanarak memleketimin takımı olan Uzunköprüspor’a destek olmaya geldim. Hiçbir maddi beklentim yok. Hedefimiz sadece başarı ve bu başarının adı sadece şampiyonluk. Uzunköprü halkından biraz sabır istiyoruz. Çok iyi bir program dâhilinde çalışmalarımızı en kısa zamanda başlatacağız. Şu ana kadar iç ve dış transferde 14 futbolcu ile anlaştık. Bu takımı şampiyon yapmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

 

 

“İÇİMİZDEKİ İRLANDALILARA DUR DİYECEĞİZ”

 

 

İlçe gündeminde şahsı üzerinden birilerinin kulübe zarar vermek istediğini, ancak bunun olmasına asla izin vermeyeceklerini ifade ederek “ Biz bu takım için, Uzunköprüspor için gecemizi-gündüzümüze katarken İçimizde ki İrlandalılar bu takımın düşmesini istiyor. Ben 27 günde 23 defa İstanbul’dan arabamla gelmişim. Söylediğim gibi hiçbir maddi beklentim yok. Ailemizden fazla buraya zaman ayırıyoruz. Bizler bu takımın başında olduğumuz sürece bu takım ligden düşmeyecektir. Bu takımın ligden düşmesini isteyen İrlandalılar’a sesleniyoruz. Başaramayacaksınız” dedi.

 

 

HEDEF SADECE ŞAMPİYON OLMAK

 

 

Uzunköprüspor Sportif Direktörü İlker Bulut yaptığı açıklamaların sonunda ise, hedeflerinin sadece Uzunköprüspor’u şampiyon yapmak değil; ilçedeki birkaç genç için bile olsa yeni pencereler açmak olduğunu kaydetti.

 

 

Haber / Ayşenur AYDIN