Şampiyonalardan başarıyla döndü

Kapaklı'da faaliyet gösteren Değirmenci Spor Kulübü Elazığ'da düzenlenen Türkiye Kickboks şampiyonasında ve Çanakkale'de yapılan Muaythai şampiyonasından başarıyla döndü.

SPOR 18.07.2018 17:19:00 0
Şampiyonalardan başarıyla döndü

 94 kilogramda tüm rakiplerini mağlup ederek Kickboks’ta Türkiye şampiyonu olan Ahmet Şimşek, İtalya’da gerçekleştirilecek olan Dünya şampiyonasında ülkemizi ve Tekirdağ’ı temsil edecek.

 

 

 Muaythai şampiyonasında ise Deniz Mutlucan 60 kilogramda Türkiye şampiyonu olarak Tayland’ta yapılacak olan dünya şampiyonasına katılacak.

 

 

Türkiye Kickboks Federasyonu faaliyet programında yer alan 2018 Yılı Kickboks Şampiyonası bu yıl Elazığ’da, Muaythai şampiyonası ise Çanakkale’de yapıldı. Şampiyonalara Kapaklı’da faaliyet gösteren Değirmenci Spor Kulübü de katıldı.

 

 

BÜYÜK BAŞARI ELDE ETTİK

 

 

Değirmenci Spor Kulübü Başkanı ve Antrenörü Arif Değirmenci, şampiyona kulüp olarak büyük başarı elde ettiklerini ifade ederek “3-11 Temmuz tarihleri arasında Elazığ’da yapılan Türkiye Kickboks şampiyonasında sporcum Ahmet Şimşek 94 kilogramda Türkiye birincisi olmuştur. Ülkemizi ve ilçemizi İtalya’da yapılacak Dünya şampiyonasında temsil edecek. Sporcumuz Beytullah Güllü ise Türkiye şampiyonasında üçüncü olmuştur. 10-17 Temmuz tarihlerinde Çanakkale’de yapılan Minik Yıldız Muaythai şampiyonasında ilçemizi temsil eden sporculardan Deniz Mutlucan 60 kilogramda Türkiye şampiyonu olurken, 48 kilogramda Emre Bayram Türkiye ikincisi, Mert Ali Çalgın miniklerde Türkiye üçüncüsü olmuştur” dedi.

 

 

“SPORCULARIMIZI KUTLUYORUM”

 

 

Deniz Mutlucan’ın Tayland’ta yapılacak olan Dünya şampiyonasında ülkemizi ve Kapaklı’yı temsil edeceğimi kaydeden Değirmenci “Sporcularımızı kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum. Ayrıca bizlerin bu şampiyonalara katılması için her zaman maddi manevi destek sağlayan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya şahsım, sporcularım ve aileleri adına teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU