Ergene'de yaz okulu kursları başladı

Ergene Belediye Başkanlığı, ilçe genelinde yaşayan öğrencilere yönelik düzenlediği Yaz Okulu Kurslarının startını verdi. Basketbol, Voleybol, Halk Oyunları, İngilizce, Futbol ve Görsel Sanatlar kursuna

SPOR 17.07.2018 18:26:00 0
Ergene

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, sporun önemine değinerek geleneksel olarak düzenlenen Yaz Spor Okulları’nın çocukların hem fiziksel hem de zihinsel gelişimlerine büyük katkı sağladığını belirtti. Kurslar sayesinde gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durarak tatil boyunca eğlenceli zaman geçirdiğini “Sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışarak gençlerimizin, çocuklarımızın için sosyal, eğitsel ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla yaz okulu kurslarımızı her yıl devam ettirme hedefindeyiz” dedi.

 

 

“GENÇLİĞE ÖNEM VERİYORUZ”

 

 

Gençliği önemsediklerini ve gençliğe önem verdiklerini kaydeden Yüksel “Gücünü gençlikten alan ülkemiz, kuvvetini spordan alan gençliğimiz için, 500 kişilik Kapalı Spor Salonumuzun hizmete açılması ile geleceğimizin teminatı çocuklarımız için açtığımız kurslarımızın startı bu yıl spor salonunda verdik. İlçemiz genelinde gençlerimiz için sosyal aktivite alanı oluşturmak adına sürdürdüğümüz çalışmalarımız ilçemiz içinde arttırarak devam ediyor. Bowling salonundan ve diğer sportif aktivitelerin yapıldığı Ergene Belediyesi Kapalı Spor Salonu sabah 08:30 – 21:30 saatleri arasında hizmet vermektedir. Bu hedef doğrultusunda gençler için kişisel becerilerini geliştirebilecekleri kurslar gibi önemli projeleri bir bir hayata geçirirken, Velimeşe Mahallesi’nde Kapalı Spor Salonuyla ilçe genelinde gençlerin keyifli zaman geçirmelerini sportif aktivitelerin yanı sıra sosyal alan gelişimini sağlayacağız” dedi.

 

 

Haber / Ayşenur AYDIN