Bir okul daha tekli eğitime geçecek

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi tarafından yaptırılacak olan 32 derslikli ve 750 kişilik konferans salonu olan ortaokul inşaatı başladı. Okulun tamamlanması ve eğitim öğretime açılması ile birlikte

EĞİTİM 17.07.2018 14:33:00 0
Bir okul daha tekli eğitime geçecek

Türkiye’nin en büyük Organize Sanayi Bölgeleri arasında yer alan Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi tarafından ilçemize yaptırılacak olan okul inşaatı başladı. 

 

HAFRİYAT ÇALIŞMALARI BAŞLADI

 

Bir buçuk yıldır arsa sorununun çözümü için yapılan çalışmaların ardından 32 derslikli, 750 kişilik konferans salonu olan ortaokul inşaatı için yüklenici firma Sur Yapı tarafından hafriyat çalışmalarına başlandı. Çerkezköy’de tekli eğitime geçiş yolunda son okulun hafriyat çalışmalarının başladığını belirten Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, “Çerkezköy OSB tarafından yaptırılan 32 derslikli, 750 kişilik konferans salonu olan Ortaokul inşaatına yüklenici Sur Yapı tarafından başlandı. İlçemizin en vizyoner projelerinden birisi olan okulumuz tamamlandıktan sonra Mevlana İlkokulu/Ortaokulu tekli eğitime geçecek” dedi. Gümüş, eğitime katkılarından ve eğitim alanındaki çalışmalarından dolayı Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban’a ve Çerkezköy OSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler’e teşekkür etti.

 

PROTOKOL MART AYINDA İMZALANMIŞTI

 

Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi, 359 ada, 1 parsel, 14.993,73 metrekare yüzölçümlü, mülkiyeti maliye hazinesine ait taşınmaz üzerine Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetimi tarafından yaptırılacak olan 32 derslikli ortaokul yapım işine ait protokol; Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan Mart ayında tarafından valilik makamında imzalandı.

 

12 AYDA BİTİRİLMESİ HEDEFLENİYOR

 

Tamamı hayırseverce yapılacak okul inşaatının yer tesliminden itibaren 12 ay içerisinde bitirilmesi hedefleniyor. 

 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU