'Gönül Köprüsü Tekfurdağ'da Buluşalım'

Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Sağlık-Sen Tekirdağ Şubesi Başkanı Hamza Öksüz  ile "Gönül Köprüsü Tekfurdağ'da Buluşalım" projesi kapsamında Sa?

GÜNDEM 16.07.2018 17:22:00 0

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen ve Tekirdağ Sağlık Sen tarafından hayata geçirilen “Gönül Köprüsü Tekfurdağ'da Buluşalım” projesi kapsamında Sağlık-Sen Tekirdağ Şubesi Başkanı Hamza Öksüz, Trabzon, Kars, Adıyaman, Kırıkkale ve Manisa illerinden gelen 25 Sağlık Meslek Lisesi öğrencisi ile birlikte Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’i ziyaret etti.

 

YERİNDE GÖRME İMKANI BULDULAR

 

Proje kapsamında Türkiye’nin dört köşesinden gelen öğrencilerin ziyaretinden duyduğunu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek onlara eğitim ve mesleki hayatlarında başarılar diledi.  Ziyaretin ardından öğrenciler  “Gönül Köprüsü Tekfurdağ'da Buluşalım” Projesi kapsamında, Namık Kemal Üniversitesi’nin birimlerini gezdi. Öğrenciler Morfoloji binası, Araştırma ve Uygulama Hastanesi ile Sosyal Yaşam Merkezi olanaklarını yerinde görme imkanı buldu.

 

Haber / Ayşenur AYDIN