Albayrak: Bu Başarının Her Zaman Destekçisi Olacağız

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü'nün Yaz Okulu Diploma Töreni'ne katıldı. Albayrak, "Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübünün eğitimini bugüne

SPOR 7.07.2018 15:18:00 0
Albayrak: Bu Başarının Her Zaman Destekçisi Olacağız

 

Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü'nün Yaz Okulu'nda diploma töreni düzenlendi. Düzenlenen törene, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü Yönetim Kurulu, kursiyerler ve velileri katıldı.

SERTİFİKALARI VERİLDİ

Diploma töreninde konuşma yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübünün bu eğitimini bugüne kadar başarıyla sürdürmesi, bu kulübün Türkiye'de önemli yelken kulüpleri içerisinde yer alması, burada yetişen öğrencilerin Türkiye'de ve Avrupa'da dereceye girecek kadar başarı göstermeleri bizleri çok mutlu etmiştir. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak bu başarının her zaman destekçisi olacağız. Torunlarım Didem Albayrak ve Duru Kamalı da bugün diploma alacak. Onlarla birlikte hayatımız değişti. Kursa başlamaları ile birlikte bize de çok şey öğrettiler. Güzel günlerin yelken sevenler, Tekirdağ ve çocuklarımız için olması dileklerimle diploma töreninin hayırlı olmasını diliyorum" dedi. Konuşmaların ardından yaz okulunu başarıyla tamamlayan öğrencilere sertifikaları verildi.

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU