Başkan Akay Veliköylü kadınlarla buluştu

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Veliköylü kadınlarla kahvaltıda bir araya geldi.  Veliköy'de başlattıkları projenin meyvelerini verdiğini ve Çerkezköy'ün diğer mahallelerinde de

GÜNDEM 5.07.2018 12:56:00 0
Başkan Akay Veliköylü kadınlarla buluştu

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Veliköy Düğün Salonu’nda düzenlenen kahvaltıda Veliköy Mahalle Evi kursiyerleri ve Veliköylü kadınlar ile bir araya geldi.

 

 

KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİLER

 

 

Kahvaltıya Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Nihat Mıstık ve Veliköy Mahalle Muhtarı Ersan Albayrak ile birlikte katılan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Büyüyen, gelişen mahallelerimizin kadınlarını aynı sofrada, aynı Mahalle Evinde buluşturmak, komşuluk ilişkilerini, kardeşlik ilişkilerini arttırmak ve güçlendirmek açısından son derece olumlu ve mutluluk verici” dedi. Mahalle Evleri Projesi ile ilgili de bilgi veren Akay, Mahalle Evleri Projesinin Veliköy’de başladığını ardından Kızılpınar ve Bağlık Mahalleleri ile Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim, Kültür ve Sanat Merkezi ile devam ettiğini anımsattı.

 

 

“BİRLİK BERABERLİĞE KATKI KOYACAĞIZ”

 

 

Veliköy’de başlattıkları projenin meyvelerini verdiğini ve Çerkezköy’ün diğer mahallelerinde de bu birlikteliklerin oluştuğunu, oluşturulmayan mahallelerde de bu birlikteliklerin oluşturulacağını söyleyen Akay, Bizler 4.5 yıldır görev yapıyoruz. Bu süre içerisinde üzerimize düşen sorumlulukları, hizmetleri yaptık, yapmaya çabaladık. İnşallah bundan sonra da hep birlikte Çerkezköy’ümüzün, Tekirdağ’ımızın, ülkemizin güzel geleceğine, birlik ve beraberliğine katkı koyacağız” dedi.

 

 

“EN KISA ZAMANDA HİZMETE AÇILACAK”

 

 

Veliköy’de bulunan Çamlık Mevkii’nde yapımına başlanan Yeşil Alan, Spor Alanı ve Mesire Alan düzenleme çalışmalarının kısa sürede tamamlanarak, hizmete açılacağını kaydeden Akay, ilk piknikte de yine Veliköylü kadınlarla bir araya geleceğini belirtti. Veliköy Mahalle Evi sorumlusu Gülten Atay da düzenledikleri kahvaltıya katılan herkese teşekkür ederek “2018-2019 Dönemi kayıtları Veliköy Mahalle Evi’nde devam ediyor. Veliköylü tüm kadınları kurslara bekliyoruz” dedi.

 

 

Haber / Özge MERİÇ

.