Hülya Perin Başkan Yardımcısı oldu

Çorlu Belediye Başkan Yardımcılığı görevine Belediye Meclisi Katip Üyesi Hülya Perin getirildi. Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt'un başkanlık görevine seçilmesinin ardından Çorlu Belediye

GÜNDEM 5.07.2018 12:02:00 0
Hülya Perin Başkan Yardımcısı oldu

Çorlu Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevine Belediye Meclisi Katip Üyesi Hülya Perin getirildi.

 

 

27. Dönem Milletvekilliğine adaylığını koyan Ünal Baysan'ın belediye başkanlığından istifa etmesi üzerine Çorlu Belediye Başkanlık görevine seçilen Ahmet Sarıkurt'un ardından Çorlu Belediye Başkan Yardımcılığı görevine Belediye Meclisi Katip Üyesi Hülya Perin getirildi. Başkan yardımcılığını üstlenen Perin, Arşiv Müdürlüğü, Bilgi İşlem Müdürlüğü ve Strateji Geliştirme Müdürlüğü'nden sorumlu olacağı belirtildi.

 

 

HÜLYA PERİN KİMDİR?

 

 

1980 yılında Edirne Uzunköprü’de doğan Hülya Perin ilk, orta ve lise öğrenimini Edirne Uzunköprü’de, üniversite öğrenimini de Dumlupınar Üniversitesi ve Anadolu Üniversitesi’nde tamamladı.  İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi'nden mezun oldu. Özel sektörde 2003 ve 2006 yıllarında Planlama Şefi olarak çalıştı. 2007’de Elçi Eğitim Kurumları Çorlu Şube Müdürü olarak görev aldı.  2008’de kurucu ortak olarak Özel Pera Dil Akademisi’ni, 2012’de de Pera Kafeterya’yı kurdu. Çorlu’da ikamet etmekte olan Hülya Perin, 2008-2010 yıllarında TOBB’a bağlı Tekirdağ İl Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkan Yardımcılığı yaptı.

 

 

14.MESLEK KOMİTESİ BAŞKANI

 

 

Çorlu TSO’da Meslek Komitesinde görev alan Perin, 2010 yılından bu yana iki dönemdir TOBB Tekirdağ İl Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanlığını, 2013’den itibaren de 14. Meslek Komitesi Başkanlığı görevini sürdürmektedir. 2014 yılında Çorlu Belediyesi Meclis Üyeliğine seçilmiştir. 2017 yılından beri Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümündeki Sosyal Sorumluluk ve Proje Dersi Serbest Öğretim Elemanı görevini, 2017 yılında Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası meclis üyeliğini görevinde bulundu. Perin halen 14. Meslek Komitesi Başkanlık görevini devam ettirdiği kaydedildi.

 

 

Haber / Ayşenur AYDIN