Demirci: Sağlığa zararsız ve kokusuz ilaçlar kullanıyoruz

Çorlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından havaların ısınmasıyla birlikte başlanan ilaçlama çalışmaları devam ediyor. Çevreye rahatsızlık veren sinek, sivrisinek ve kene ile mÃ?

GÜNDEM 4.07.2018 11:42:00 0
Demirci: Sağlığa zararsız ve kokusuz ilaçlar kullanıyoruz

Çorlu Belediyesi tarafından havaların ısınmasıyla birlikte başlanan ilaçlama çalışmaları devam ediyor.

 

 

RUHSATLI VE SAĞLIĞA ZARARSIZ İLAÇLAR KULLANILIYOR

 

 

Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yaz aylarında artan ve çevreye rahatsızlık veren sivrisinek ve kara sinek popülasyonunu kontrol altına almak amacıyla yürütülen ilaçlama çalışmalarının düzenli olarak devam ettiği belirtildi. İlaçlama çalışmalarının günlük olarak farklı noktalarda yürütüldüğünü dile getiren Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Demirci, "Günlük olarak farklı noktalarda yürütülen ilaçlama çalışmaları ile sivrisinek ve kara sineklerin verdiği rahatsızlık ortadan kaldırılmakta, halk ve çevre sağlığı korumaktadır. Program doğrultusunda yapılan ilaçlama çalışmaları öncelikli olarak Gölbaşı Gençlik Parkı ve Cumhuriyet Parkı gibi halkın yoğun olarak gittikleri alanlarda sürdürülüyor. Öte yandan ilaçlamalarda ruhsatlı, halk sağlığına zararı bulunmayan ve kokusuz ilaçlar kullanılmaktadır" dedi.

 

 

SONBAHARA KADAR DEVAM EDECEK

 

 

Çorlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ilaçlama ekiplerinin ilaçlama çalışmalarına sonbahar dönemine kadar Çorlu'nun bütün mahallelerinde 19.00 – 24.00 saatleri arasında devam edeceği belirtildi.

 

 

Haber / Özge MERİÇ