"Çorlu için el birliği ile çalışacağınıza inanıyorum"

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç ile birlikte Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti. Valilik olarak sivil toplum kuruluşlarıyla çalışmaya özen gösterdiğini dile get

GÜNDEM 4.07.2018 11:36:00 0
"Çorlu için el birliği ile çalışacağınıza inanıyorum"

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'na ziyaret etti.

 

 

 

AYNI ANLAYIŞLA ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

 

 

 

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan; Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Bayındır, Yönetim Kurulu Üyeleri; Müslüm Kahraman ve Cem Tunalı  tarafından ağırlandı.Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkan ve yöneticilerine yeni görevlerinde başarılar dileyen Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan; “Çorlu’nun kalkınması için, el birliği içerisinde çalışacağınıza inanıyorum. Bizler Valilik olarak sivil toplum kuruluşlarımızla çalışmaya her zaman özen gösteriyoruz. Sizlerle de aynı anlayışla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

 

 

GÜZEL PROJELER ÜRETECEĞİZ

 

 

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; “Seçildiğimiz görevin bilinci ile siz Sayın Valimizin ve bölgemizdeki diğer dinamiklerin katkısıyla Çorlumuzu daha ileriye taşıyacağız. Bölgemizin gelişimi noktasında birlik ve beraberlik içerisinde güzel projeler üreteceğimize inanıyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

 

Haber / Ayşenur AYDIN