''Yetkilileri konuya duyarlılığa davet ediyorum''

Son günlerde artan çocuk istismarına karşı yazılı basın açıklaması yapan Çerkezköy İlçe Başkanı İlyas Hancı; '' Kamuoyunun ve milletimizin malumu olan konuyu anmaktan bile ar ederken a

GÜNDEM 3.07.2018 11:16:00 0

Çerkezköy İlçe Başkanı İlyas Hancı son günlerde artan çocuk istismarına karşı yazılı basın açıklaması yaptı.  Hancı yaptığı açıklamada;  ‘’Yakın zamanda insanlık yönünde ve gitgide yozlaşan değerlerimiz adına bir mücadele içine girdiğimiz şu günlerde bu kaybettiğimiz değerlerimizi tekrar tekrar gözden geçirmemiz kati gereklidir’’ dedi.

 

 

DAHA BÜYÜK YARALARIN AÇILMASINA SEBEBIYET VERMIŞ OLURUZ

 

 

Kamuoyunun ve milletin malumu olan konuyu anmaktan bile ar ederken artık bu gibi halkın kanayan yaralarının eğitim, sosyo-ekonomik, psikolojik, ilgili bütün kurum ve kuruluşların enine boyuna daha fazla canlar yanmadan oturup konuşulmasının vaktinin çoktan geldiğini dile getiren Hancı; ‘’ Bunu görmezden gelerek ancak öteleriz ve daha büyük yaraların açılmasına sebebiyet vermiş oluruz.Bu da dolaylı olarak ilgili bütün birim dallarının vebali demektir. Toplumu ilgilendiren bu tarz konularda herkesten bir fikir alışverişinde bulunarak bir kamuoyu fizibilite çalışması yapılması gerekilmektedir. Bu gibi konularda siyaset üstü gerekli yaptırım adı altında açıklama yapan kişilere de siyasi olsun olmasın toplum olarak destek verilmelidir’’ dedi.

 

 

Haber: Özge MERİÇ