Operasyona giden polisler kaza yaptı

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü'ne bağlı Çorlu Narkotik Grup Amirliği'nde görevli bir ekip, il merkezindeki uyuşturucu operasyonuna katılmak üzere yola çıkarken, polis m

GÜNDEM 29.06.2018 19:32:00 0
Operasyona giden polisler kaza yaptı

Kaza nedeniyle olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edilirken, yaralı polisler ambulanslarla Namık Kemal Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

İKİSİNİN DURUMU İYİ

 

Yaralılardan Serkan Bulut'un durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kazanın ardından Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan ve İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın da yaralı polisleri ziyaret etti ve sağlık durumları hakkında bilgi aldı. Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Cengiz Becerir ile doktor Numan Karaaslan, yaralıların ikisinin durumunun iyi olduğunu, müdahalenin ardından servise alındığını belirtti. Trafik kazasında 3 polis memurunun yaralandığını ve 2'sinin kendi hastanelerinde, birinin de Tekirdağ Devlet Hastanesi'nde tedavisinin devam ettiğini belirten İl Sağlık Müdürü Becerir “Tekirdağ Devlet Hastanesi'ndeki yaralımızın kalçasında çatlağı var. Genel durumu iyi servise alındı. Burada 2 polis arkadaşımız var. Birinin belinde kırık, idrar yolunda bir kanaması bulunuyor müdahale edildi. Genel stabil durumu iyi” dedi.

 

MESLEKTAŞLARI HASTANEYE AKIN ETTİ

 

Ağır yaralı olan polis memurunun da kafasına darbe aldığını belirten Becerir “Beyin cerrahisi ameliyata aldı. Beyin kanaması bulunuyordu. Kanamayı boşalttık. Başarılı bir ameliyat geçirdi. Şu an yoğun bakıma alındı. Durumu orta derecede ciddi” dedi. Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü personeli kan vermek ve meslektaşlarının sağlık durumları hakkında bilgi almak için hastaneye akın etti.

 

Haber / Şaban KARDEŞ