"Amacımız yağmur suyunun yer altına kolay ulaşmasını sağlamak"

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, mazgallar temizleniyor. Yaz mevsimiyle birlikte gelen yağışlar sonrası mazgallarda oluşan yaprak, çöp ve kum birikintileri ekipler tarafından t

GÜNDEM 27.06.2018 16:36:00 0
"Amacımız yağmur suyunun yer altına kolay ulaşmasını sağlamak"

 

 

Kapaklı Belediyesi tarafından yaz mevsimiyle birlikte gelen yağışlar sonrası mazgallarda oluşan yaprak, çöp ve kum birikintileri temizleniyor.

 

 

“TEMİZLİK ÇALIŞMALARI SÜRDÜRÜLÜYOR”

 

 

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mevsim geçişlerinde yaşanan mazgal tıkanıklarının önüne geçmek amacıyla, yoğun yağış ile birlikte yaşanacak olası ani sel ve su taşkınlarına karşı ilçe genelinde mazgal temizlik çalışmalarına devam ediyor.

 

 

“VATANDAŞLARI DUYARLI OLMAYA DAVET ETTİ”

 

 

Yapılan mazgal temizliği çalışması ile yağış anında oluşabilecek sıkıntıların giderileceğini dile getiren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “Olası bir yağışa karşı hazırlıklarımızı her zaman sürdürüyoruz. Amacımız, şiddetli bir yağmura karşı yağmur suyunun yer altına daha kolay ulaşmasını sağlamaktır.” dedi. İrfan Mandalı mazgallara atılan çöp ve ambalajlar için ise vatandaşları daha duyarlı olmaya davet etti.

 

 

Haber /  Ayşenur AYDIN