Eğitimde üniversite-sanayi işbirliği

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi ile Namık Kemal Üniversitesi arasında, Öğrencilerin işbaşı eğitimi, mesleğe hazırlanma, mesleğin gerekli kıldığı bilgi ve becerilerini artırma ve mesleki becer

EĞİTİM 27.06.2018 14:51:00 0
Eğitimde üniversite-sanayi işbirliği

İmzalanan protokol kapsamında; Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı 2. Sınıf öğrencileri teorik ve uygulama dersleri ile işyeri uygulamalı eğitimlerini ÇOSB Bölge Müdürlüğü İtfaiyesinde yapacaklar.

 

“MEZUN OLMADAN KENDİLERİNİ GELİŞTİRECEKLER”

 

Düzenlenen imza törenine ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Natan Yakuppur, ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Can Burak Şişman ile okul yöneticileri katıldı. Rektör Osman Şimşek, eğitime verdikleri destekten dolayı ÇOSB Yönetim Kuruluna teşekkür ederken, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler de ÇOSB Yönetimi olarak kalifiye eleman ihtiyacına çok önem verdiklerini ifade etti. Sözdinler, bu tür protokollerle öğrencilerin okudukları bölümlerden mezun olmadan kendilerini geliştireceklerini ve yetişmiş birer birey olarak okullarını bitireceklerini ifade etti. 

 

 

Haber / Özge MERİÇ