'Milletimizin teveccühüne ve kararına saygımız sonsuzdur'

24 Haziran seçimlerinin ardından değerlendirme yapan Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, MHP'nin seçimin en başarılı partisi olduğunu ifade ederek "Tuzaklar ezilmiş

SİYASET 27.06.2018 14:48:00 0

Yazılı açıklama yaparak seçim sonuçlarını değerlendiren MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz “Milletimizin bekası ve devletimizin geleceği adına elini değil gövdesini taşın altına koyan partimiz bu kadar iftira, bu kadar bölünme ve bu kadar spekülasyona rağmen, yalancı ve maksatlı anket firmalarına rağmen, kalemini satmış köşe yazarı bozuntularına rağmen ve her türlü ihaneti tatmasına rağmen 24 Haziran akşamı Cumhur İttifakının güçlü bir çoğunlukla mecliste temsil edilmesi ve Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ilk turda Cumhurbaşkanı seçilmesi hususunda bir partiden daha fazlası olduğunu göstermiştir” dedi. 

 

“YEREL SEÇİMLER İÇİN ÇALIŞMALARA BAŞLAYACAĞIZ”

 

Aydeniz “Biz bir davanın parçalarıyız. Şehitlerin takipçisiyiz. Allah’a şükür genel başkanımızın başını eğdirmedik. Birinci turda maksadımız hasıl olmuştur. Bundan sonrada aynı heyecanla davamız için yılmadan çalışacağız. Takdir önce Allahın sonra büyük Türk milletinindir. Üç günlük dinlenmenin ardından Çerkezköy İlçe Başkanı olarak 27 Haziran çarşamba günü itibariyle Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlerde Çerkezköy Belediyesi’ne Üç Hilalli sancağı asmak için çalışmalarımıza başlayacağız” dedi. 

 

 

Haber / Özge MERİÇ