'Yarınlarımız onlara emanet'

2018 yılında Kapaklı'da dünyaya gelen bebeklere, baston bebek arabası dağıtımını sürdürdüklerini ifade eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı "Yeni doğan bebeklerimiz neslimiz iÃ?

GÜNDEM 26.06.2018 18:15:00 0

Kapaklı Belediyesi, 2018 yılında Kapaklı’da dünyaya gelen bebeklere, baston bebek arabası hediye ediyor. Belediye görevlileri Kapaklı'da dünyaya gözlerini yeni açan bebekleri ve ailelerini ziyaret ederek ‘Hoş Geldin Bebek’ projesi kapsamında çalışmalarına devam ediyor.

 

HER GEÇEN GÜN YAYGINLAŞIYOR

 

Hoş Gelsin Bebek Projesi ile ilgili açıklama yapan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “Hoş Geldin Bebek projemiz her geçen gün daha da yaygınlaşıyor. Bu projemiz ile 4 binden fazla yeni doğan bebeklerimize bebek arabalarımızı hediye ederek ailelerimizin mutluluklarına ve heyecanlarına ortak oluyoruz. Ailelerimiz Belediyemiz 6. katında Kültür ve Sosyal işleri müdürlüğümüze başvurabilirler” dedi.

 

“HER ŞEY KAPAKLI HALKI İÇİN”

 

Mandalı, yeni doğan bebeklerin umut ışığı olduğunu dile getirerek “Bu proje sosyal ve kültürel belediyeciliğin bir gereğidir. Sosyal belediyecilik anlamında, yeni doğan çocuklarımızdan, yaşlılarımıza kadar birçok alanda hizmetlerimize devam ediyoruz. Kapaklı Belediyesi olarak her yaş gurubu vatandaşımıza yönelik faaliyetlerimiz var. Her şey Kapaklı halkı için. Allah hepsini ailesine, vatanına, milletine hayırlı, salih evlatlar eylesin. Yeni doğan bebeklerimiz neslimiz için önemlidir. Bizim geleceğimiz yeni doğanlarımızın elinde, yarınlarımız onlara emanet” dedi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ