Bayramefendi Osmanlı Kahvecisi'ne görkemli açılış

İşletmeciliğini Hanifi Yüzbaşı ve Fettah Kahriman'ın yaptığı Bayramefendi Osmanlı Kahvecisi Çerkezköy'ün ardından Kapaklı'da hizmet vermeye başladı. Kapaklı Şubesi'ni

GÜNDEM 22.06.2018 16:17:00 0
Bayramefendi Osmanlı Kahvecisi

İnönü Mahallesi Gazi Osman Paşa Caddesi No:24’de hizmet verecek olan Bayramefendi Osmanlı Kahvecisi Kapaklı Şubesi’nin açılışına MHP İl Başkanı İlker Yücel, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Çerkezköy Belediye Başkan Vekili Nedim Yılancı, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ercan Tanışık, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, MHP Tekirdağ 1.sıra milletvekili adayı Koray Önsel, partililer, iş adamları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasiler ile çok sayıda vatandaş katıldı. 

 

“190 ŞUBE BULUNUYOR”

 

Açılış öncesi konuşan Bayramefendi Osmanlı Kahvecisi Kapaklı şubesi işletmecilerinden Hanifi Yüzbaşı “Firmamız ülkemizde kendini kanıtlamış ünlü bir firmadır. Sahibi Konyalı, merkezimiz ise Antalya’dadır. Firmamız 70 ilde 190 şubeye ulaştı. Kapaklı’ya da yeni işletmemiz hayırlı olsun. Saray ve Çerkezköy’de işletmeciliğini yaptım firmanın gururla buraya da bayrağını diktik” dedi. 

 

“TARİHİMİZ İLE GURUR DUYUYORUZ”

 

Yüzbaşı’nın ardından konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı da “Hayırlısı ile 24 Haziran’da Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerine gidiyoruz. Demokrasinin olmazsa olmazlarından olan seçimde sandıkta vatandaşlar kararlarını verecektir. Biz vatandaşlar olarak 24 Haziran’da sandıklara giderek vatandaşlık görevini yerine getirelim. Osmanlı zaten bizim tarihimiz, dedelerimiz, annelerimizdir. Tarihimiz ile gurur duyuyoruz. Bizler farklı siyasi görüşlere mensup olabiliriz. 24 Haziran’da sandığa gidiyorsak kimseyi üzmeyelim, kırmayalım ve ötekileştirmeyelim. Biz kardeşiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bize inşa ettiği Cumhuriyetimize ve ay yıldızlı bayrağımıza sahip çıkmamız gerekiyor. Yeni işletmenin Kapaklı’ya hayırlı olmasını diler, bol kazançlar getirmesini diliyorum” dedi. 

 

“BOL KAZANÇLAR GETİRSİN”

 

Hanifi Yüzbaşı’nın hizmet ve inşaat sektöründe ciddi yatırımları olduğunu kaydeden MHP Tekirdağ 1.sıra milletvekili adayı Koray Önsel ise “Yeni işletmesi Kapaklı’ya hayırlar ve bol kazançlar getirsin. Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ‘Bütün ümidim gençliktedir’ demiştir. Ben de genç milletvekili adayı olarak genç işletmeci arkadaşıma başarılar diliyorum. Büyüyen Kapaklı’ya daha büyük işletmeler açmayı nasip olur” diye konuştu. 

 

AÇILIŞ KURDELESİ KESİLDİ 

 

Programın son konuşmasını ise Çerkezköy Belediye Başkanvekili Nedim Yılancı yaptı. İşletmenin Kapaklı’ya hayırlar getirmesini dileyen Yılancı “Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın sizlere selamların iletiyorum. Büyüyen ve gelişen Kapaklı’da bu tür işletmelerin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Önümüzdeki süreçte bu tür işletmelerin artarak ilçeye katma değerler kazandırmasını umut ediyorum” dedi. Konuşmaların ardından protokol üyeleri tarafından işletmenin açılışı gerçekleştirilirken, açılışa katılanlara çeşitli ikramlarda bulunuldu. 

 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU