Hasat Bayramı'nın 3'üncüsü Ergene'de düzenleniyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Hasat Bayramı bu yıl 3. kez düzenlenecek. Çiftçilere destek vermek amacıyla düzenlenen Hasat Bayramı Ergene ilçesinin Yulaflı Mahallesi'nde organize edil

GÜNDEM 22.06.2018 15:31:00 0
Hasat Bayramı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin organize ettiği ve Çorlu Ticaret Borsası ile Tekirdağ ili ziraat odalarının destek verdiği Hasat Bayramı, Ergene ilçesinin Yulaflı Mahallesinde gerçekleşecek. Sezen ve Birol Gürkan Orkestrası konserleri ile renklenecek bayramda hediye çekilişi ve bayram alanına kurulan stantlar da yer alacak.

 

"TARIM VİZYONLARIMIZ ARASINDA ÖNEMLİ BİR YERE SAHİP"

 

Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak tarımın Büyükşehir Belediyesinin vizyonları arasında önemli bir yere sahip olduğunu belirterek "Biz Türkiye'deki büyükşehirler arasında tarıma en büyük desteği sağlayanların başında geliyoruz. Bunda Tekirdağ'ın çok verimli topraklara sahip olmasının ve birçok tarım ürününü yetiştirebiliyor olmasının da etkisi büyük. 2018 yılında üçüncüsünü düzenlediğimiz Hasat Bayramı'nda da amacımız hem Tekirdağ'ın tarımda ne kadar önemli bir şehir olduğunu göstermek hem de çiftçimize destek olmaktır. Ben tüm vatandaşlarımızı Hasat Bayramı'na bekliyorum" ifadelerini kullandı.

 

 

Haber / Özge MERİÇ