Hedefimiz 1. Tur

Cumhuriyet Halk Partililer, Çerkezköy'de yaşayan Edirnelilerle bir araya geldi. Ziyarette konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay hedeflerinin 1. turda Muharrem İnce'yi cumhurbaşkanı yapmak olduğun

GÜNDEM 19.06.2018 19:02:00 0
Hedefimiz 1. Tur

CHP Edirne Milletvekilleri Okan Gaytancıoğlu, Erdin Bican, CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan ve Havsa Belediye Başkanı Oğuz Tekin, Uzunköprü Belediye Başkanı Enis İşbilen, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı ve partililer Çerkezköy’deki Edirnelilerle bir araya geldi. CHP heyeti Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı ve Edirneliler Derneği Başkanı İmdat Özgör, dernek yönetimi ve üyeler tarafından karşılandı. Ziyarette konuşan CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, 24 Haziran’da Çerkezköy halkının demokrasi yönünde oy kullanarak CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanı ve CHP’yi iktidar yapacağına inandığını belirtti. Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı ve Edirneliler Derneği Başkanı İmdat Özgör de Çerkezköy’de yaşayan Edirneliler olarak burada birlik ve beraberlik içinde olduklarını ifade ederek “Bizler 24 Haziran’da Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanı ve CHP’nin iktidar olması için çalışıyoruz” dedi.

 

“MUHARREM İNCE’Yİ DESTEKLEYECEĞİZ”

 

CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu da çevrede ciddi çevre ve işsizlik sorunları olduğunu belirterek “Çerkezköy’de çok çalışmanız lazım. 4’üncü sıra milletvekili adayı Emre Köprülü’yü milletvekili yapmamız lazım. Bu konuda sizlere güveniyoruz. Çok ciddi çevre sorunları, işsizlik sorunları var. Bunu tek çözebilecek olanda CHP’liler ve onların Cumhurbaşkanı Muharrem İnce. Hep beraber Çarşamba günü Çorlu’da olacağız. Türkiye’nin Cumhurbaşkanı Muharrem İnce’yi destekleyeceğiz” diye konuştu.

 

“GÜNEŞ BATIDAN DOĞACAK”

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da 24 Haziran’da hedeflerinin 1. turda Muharrem İnce’yi cumhurbaşkanı yapmak olduğunu ifade etti. CHP’yi de el ele, gönül gönüle, omuz omuza birlik ve beraberlik içinde iktidara taşıyacaklarını kaydeden Akay “Hedefimiz 1. tur. İnanıyoruz ve güveniyoruz. 25 Haziran sabahı Türkiye’de güneş batıdan doğacak” dedi. CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan da “Bizim ülkemizi kurtaran Mustafa Kemal Atatürk’ten sonra ikinci Selanikli işte Muharrem İnce. İşte Cumhurbaşkanımız. Ülkemizi kurtaracak olan 13.Cumhurbaşkanımız. Onun estirdiği kasırga etkisiyle burada da durum 7-0 olacak. Biz Edirne’de 4-0’a doğru gidiyoruz” dedi. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da 24 Haziran’da hedeflerinin 1. Tur’da Muharrem İnce’yi cumhurbaşkanı yapmak olduğunu belirtti. CHP’yi de el ele, gönül gönüle, omuz omuza birlik ve beraberlik içinde iktidara taşıyacaklarını kaydeden Akay “Hedefimiz 1. Tur. İnanıyoruz ve güveniyoruz” dedi. Akay, 16 yıllık AK Parti iktidarından sonra 25 Haziran sabahı Türkiye’de güneşin batıdan doğacağını ifade etti.

 

“MUHARREM İNCE’Yİ CUMHURBAŞKANI YAPACAĞIZ”

 

Ziyarette konuşan Havza Belediye Başkanı Oğuz Tekin de “Askerliğimiz Çerkezköy’de yaptım. Askerken Çerkezköy’ün çeşitli köylerinde çok büyük tatbikatlara katıldım.  Ama en büyük tatbikatımızı ‘Tek davam Türkiye’ diyen sayın Cumhurbaşkanı Adayımız Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanı yaparak yapacağız.  Bu tatbikat Çerkezköy’le sınırlı kalmayacak,  bunu 24 Haziran’da Türkiye genelinde yapacağız” dedi. Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan ise “15 yıldır belediye başkanıyım. 2 arzum var. En büyük arzum belediye başkanlığımda bir kez iktidar partisinin belediye başkanı olmak.  Diğer arzum da Türkiye’mizin Trakya gibi modern bir Türkiye Cumhuriyeti olmasıdır. Bunun da yolu Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanı olmasıdır” dedi.

 

“TÜM TEKİRDAĞ’I SARACAK”

 

Ziyarette Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan da konuşma yaptı. 24 Haziran’da Cumhuriyet tarihinin en yüksek oyunu alacaklarını ifade eden Gürkan “Çerkezköy’den başlayarak yaktığınız bu demokrasi ateşi bütün Tekirdağ’ı 24 Haziran akşamına kadar saracak. 24 Haziran’da Türkiye Cumhuriyeti’nin güneşi Selanik’ten batıdan doğacak. Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet ilelebet payidar kalacak” dedi. Ziyarette son konuşmayı CHP Tekirdağ milletvekili Emre Köprülü yaptı. 24 Haziran’a yumruk gibi kilitlendiklerini belirten Köprülü “CHP’nin bu dönemindeki motivasyonu başka hiçbir seçimde olmadı. Biz Muharrem İnce’nin 24 Haziran’da Cumhurbaşkanı olacağına inanıyoruz. Herkes bir değişim istiyor. Bu değişimi gerçekleştirecek olan halkın umudu olmuş Muharrem İnce’dir” dedi.

 

“HEDEFİMİZ 7’DE 7 YAPMAK”

 

24 Haziran’da çıkacak olan kasırganın ülkenin üzerine çökmüş olan bütün kara bulutları ortadan kaldıracağını kaydeden Köprülü “Cumhuriyeti bozulan ayarlarına döndürmemiz lazım. Bunu da beraber başaracağız. Tekirdağ’da milletvekili sayımız 7 oldu. En az 5 milletvekilini buradan gönderemezsek bizlere yazık. Ancak biz en az 5 CHP’li milletvekilini meclise göndereceğiz ama hedefimiz Tekirdağ’da 7’de 7 yapmak” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU