'Babam ve Ben Muhteşem İkiliyiz'

Süleymanpaşa Çocuk Kulübü tarafından babalar günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi. Etkinliğe Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ve eşi Belgin Eşkinat da katıldı.

GÜNDEM 19.06.2018 12:02:00 0

Sıcak ve soğuk içecek ikramlarının yanı sıra kağıt helvadan leblebi tozuna, misketten fırfır pervane ve rüzgar gülüne kadar bir çok sürprizin yer aldığı etkinlikte Mendil Kapmaca, Beş Taş, Eski Minder, Körebe, Yedikule, Seksek, Yakan Top, İztop, Çuval Yarışı, Halat Çekme, Birdirbir, İp Atlama gibi oyunlarla da çocuklar ve aileleri unutulmaz anlar yaşadı.

 

YARIŞMA DÜZENLENDİ

 

Yaklaşık 50 başvurunun olduğu “Babam ve Ben Muhteşem İkiliyiz” yarışması ile başlayan etkinlikte babası ile birlikte mücadele eden 5-13 yaş arası 20 çocuk parkuru başarı ile tamamlarken 14-15 Temmuz tarihlerinde Nasuh Mahruki ile Doğada Liderlik Okulu’nda mücadele etmeye hak kazandı. Parkuru başarı ile tamamlayan 20 çocuk, babaları ile birlikte Süleymanpaşa Belediyesi’nin hediyesi olan Nasuh Mahruki ile Doğada Liderlik Okuluna giderek 2 gün 1 gece boyunca eğlenceli vakit geçirecek.

 

 

Haber / Özge MERİÇ