Tokatlılardan piknik şöleni

Çerkezköy'de faaliyet gösteren Tokat Artova İgdir Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından piknik şöleni düzenlendi. 

GÜNDEM 18.06.2018 19:16:00 0
Tokatlılardan piknik şöleni

Kapaklı Pınarça İkiz göller mesire alanında düzenlenen piknik şölenine Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ İl Başkanı İlker Yücel, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ercan Tanışık, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, AK Parti Tekirdağ Milletvekili adayı Abdullah Öğe, MHP Tekirdağ Milletvekili adayı Koray Önsel, Kapaklı Belediye meclis üyesi Akın Yılmaz, İstanbul Tokatlılar Platformu Başkanı Yusuf Uzun, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Yardımcısı Nuran Yeşil, İstanbul Fatih Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Rafet Fener, Çerkezköy Tokatlılar Dernek Başkanı Ersoy Aktaş, Kapaklı Tokatlılar Derneği Başkanı Yusuf Orçun Demir, esnaflar, iş adamları ve Tokatlı vatandaşlar katıldı. 

 

BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU YAPTI

 

Bu yıl ilk kez düzenledikleri piknik şölenine katılanlara teşekkür eden Tokat Artova İgdir Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Abdullah Şakrak "İnşallah gelecek yıldan sonrada da düzenli bir şekilde nicelerini düzenleriz” dedi. “Birliğimizi bütünlüğümüzü hiçbir zaman kaybetmeyiz” diyen Şakrak, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Piknik şölenine katılanlar davul zurna ile gönüllerince eğlenirken, sanatçılar Ünzile Tekin ve Tekin Tekin’in söylediği şarkılarla da unutulmaz saatler yaşadı. Bu yıl ilki düzenlenen piknik şöleninde piknik ağalığı seçimi de yapılırken, 20 bin TL ile Mustafa Kaplan piknik şöleni ağası oldu. 

 

Haber / Ayşenur AYDIN