Soyup soğana çevirdiler

Son günlerde Çerkezköy'deki saf ve hovarda erkeklerin korkulu rüyası haline gelen 2 bayanın son kurbanı araba tamircisi Aydın B. oldu. Yaklaşık 37 bin lirasını kaptıran Aydın B. "Ben mağdur oldum,

GÜNDEM 17.06.2018 18:48:00 0
Soyup soğana çevirdiler

İddiaya göre geçtiğimiz haftalarda 0532 267…. numaralı telefonuna gelen bir çağrı ile başlayan olaylar zincirinde Aydın B.’nin başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmedi. İddiaya göre önce ‘yanlış aradım özür dilerim’ diyerek telefonu kapatan kadın daha sonra Aydın B.’ye mesaj göndererek görüşmek istediğini söyledi. Birkaç gün süren mesajlaşmanın ardından Aydın B., kendisini özel bir hastanede çalışan hemşire olarak tanıtan Arzu D. ile Çerkezköy’deki bir AVM’de buluştu. Buluşmaya yeğeni olarak tanıtan  kadını ve 2 kız çocuğunu da götüren Arzu D.’nin isteğine karşı  “Ben evliyim böyle şeyler yapamam” diyen Aydın B., Arzu D. ve beraberindekileri belediye meydanına bıraktıktan sonra iddiaya göre “Bir daha beni arayıp rahatsız etme” diyerek yanlarından ayrıldı.

 

HESAPLARINI BOŞALTTILAR

 

40 yaşındaki Arzu D. bir gün sonra Aydın B.’yi yeniden telefonla arayarak Öztrak Caddesi’ndeki bir apartmanın 3’üncü katındaki dairesine çay içmeye çağırdı. Arzu D.’nin hemşire olup olmadığını araştıran ve çalıştığını söylediği hastaneye gittiğinde orada çalışmadığını öğrenen Aydın B., Arzu D.’nin viski istemesi üzerine içki alarak kadının evine gitti. Daireye girdiğinde kendisini karşılayan Arzu D. ile önce içki içen ve karşısında Arzu D.’nin soyunmasının ardından kredi kartlarının bulunduğu ceketi ve cep telefonunu oturma odasında bırakarak kadınla birlikte yatak odasına giden Aydın B., burada kendisini saatlerce oyalayan Arzu D.’nin ‘Başhemşire beni aradı , acilen hastaneye gitmem lazım’ demesi üzerine ceketini ve cep telefonunu alarak evden ayrıldı.

 

HESAPLARINI BOŞALTTIKLARINI İDDİA ETTİ

 

Sabah emekli maaşını çekmek için bankaya gittiğinde maaş kartının şifrelerinin yanlış olduğunu öğrenen Aydın B., bankayı aradığında ise maaşının gece çekildiğini öğrendi. Diğer banka kartına baktığında buradan da 4 bin TL çekildiğini gören Aydın B.’nin bir diğer bankadaki hesabından ise iddiaya göre 29 bin TL çekildi.

 

DOLANDIRILAN İLK ŞAHIS OLMADIĞINI ÖĞRENDİ

 

İddiaya göre gittiği evde yatak odasının kadın tarafından oyalanırken, oturma odasında kalan ceketinin cebinden kredi kartı ve telefonunu alan şebeke Aydın B.’nin kredi kartlarını boşalttı. Maaş kartı ve kredi kartlarından para çekildiğini anlayan Aydın B., soluğu Çerkezköy Emniyetinde aldı. Savcılığa giderek  kendisini dolandırdığını iddia ettiği Arzu D. ve bu olayın içinde olduğunu düşündüğü diğer kadından dan şikayetçi olan 3 çocuk babası ve 3 torun dedesi Aydın B., kendisinin bu şebeke tarafından dolandırılan ilk şahıs olmadığını öğrendi. Bir gün sonra eşi ve çocuğuyla birlikte Arzu D.’nin oturduğu apartmana giden Aydın B., kadının valizini markete bıraktığını öğrenince kadını beklemeye başladı. Yaklaşık 4 saat sonra Arzu D.’nin valizini almak için gelmesi üzerine Aydın B. ve ailesi ile Arzu D. arasında kavga çıkınca Aydın B. ve Arzu D. karakolluk oldu. Kavga olayında taraflar birbirlerinden şikayetçi olmazken, dolandırıcılık olayıyla ilgili ise soruşturma devam ediyor.

 

Haber / Şaban KARDEŞ