Servisçiler iftarda bir araya geldi

Çerkezköy'de faaliyet gösteren Lider Öğrenci Servisleri Kooperatifi tarafından önceki akşam Ambardere'de bulunan Yeşil Bahçe'de iftar programı düzenledi. Kooperatif yönetimi adına kooperatif

GÜNDEM 10.06.2018 17:18:00 0
Servisçiler iftarda bir araya geldi

İftara Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, Çerkezköy Özel Modern Fem Bilimleri Ortaokulu Müdürü Murat Soykan, Çerkezköy Özel Uğur Okulları Anadolu Lisesi Müdürü Kadir Reis Zengina, Ortaokul Müdürü Tuğba Zenginal, Özel Başakşehir Koleji Kurucusu Mustafa Dursun ile kooperatif üyeleri ve davetliler katıldı.

 

“ANLAYIŞIMIZ YENİ FİKİRLERLE İLERİYE GİTMEK”

 

Gecede konuşan Lider Öğrenci Servisleri Kooperatif Başkanı Köksal Kadakoğlu “Anlayışımız devamlı yenilikçi fikirlerle daha ileri gitmektir. Bizler servisçiliği anlayışının öğrenciyi okula bırakana kadar değil, veli ile okul arasında bir köprü oluşturmak amacıyla yapıyoruz. Öğrenci servisçiliği sektörü dikkat ve özen gerektiren bir sektördür. Bugün 2017-2018 eğitim öğretim sezonunun son günüydü. Hayırlısıyla sezonu kapattık. Hepimize geçmiş olsun. Bizler bugünden yeni sezon çalışmalarımıza başladık. Çünkü en iyisini hak eden velilerimiz, öğrencilerimiz ve özel okullarımız var. Geçen sezon çalıştığımız 3 değerli özel okulla yeni sezon için de anlaşmalarımızı yaptık. Hepimize hayırlı uğurlu olsun. Ramazan ayınızı ve yaklaşan ramazan bayramınızı kutluyorum” dedi.

 

“ÇÖZÜM ARAYIŞINA GİRECEĞİZ”

 

Programda konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da “Ramazan’ın bu güzel akşamda, Ramazan’ın birliğini, beraberliğini, birlikteliğini, kardeşliğini aynı sofrada buluşarak, iftar açarak yaşıyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Okul servisçilerinin her geçen gün büyüyen, gelişen, bölgenin en önemli çekim alanlarından biri olan Çerkezköy’de öğrencileri okula ulaştırıyorlar. Şoför esnafımız bir yılı daha geride bıraktı. Çerkezköy büyüdükçe okullarımız arttıkça esnafımızın da işleri gelişecek. Sıkıntıları var, bu sıkıntıları giderebilmek adıan inşallah önümüzdeki sene hep birlikte çözüm arayışına gireceğiz. Bu zorlukları yaşayarak şoför esnafının her sıkıntısında bir şekilde yanında olmaya çalışarak yerel yöneticilik yapmaya çalışıyoruz. İnşallah önümüzdeki dönemlerde sıkıntıları el birliği ile aşacağız. Güzel günlerde, güzel gelecekte, büyüyen Çerkezköy’de hep birlikte yaşamaya devam edeceğiz. Esnafımız güzel sezonu geride bıraktı, geçmiş olsun. Ramazan bayramınızı kutluyorum” dedi.

 

“BİRLEŞMELER GİDEREK ARTACAKTIR”

 

İftar programında son konuşmayı Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As yaptı. Kooperatiflerin birleşmesinden mutluluk duyduğunu belirten As “Bu birleşmeler giderek artacaktır. Kooperatiflerin birleşmesi hizmet kalitesini de ortaya koymakta ve en iyi şekilde hizmet vermelerini sağlamaktadır.2017-2018 eğitim öğretim sezonunu kazasız belasız bitirmenizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Sezon öncesi bir takım sıkıntılar yaşandı.İnşallah önümüzdeki yıl sıkıntının yaşanmadığı bir yıl olmasını diliyoruz” dedi.

 

OKUL MÜDÜRLERİNE PLAKET VERİLDİ

 

Programda Lider Öğrenci Servisleri Kooperatifi ile çalışan Özel Modern Fem Bilimleri Müdürü Uğur Saykan’a, Özel Uğur Okulları Müdürü Kadir Reis Zenginal’a, Özel Başakşehir Koleji Kurucusu Mustafa Dursun’a  plaket verildi.

 

EMEKLİ ŞOFÖRLERİ UNUTMADILAR

 

Kooperatif yönetimi adına kooperatifin kadın şoförler Gülbeyaz Kadakoğlu, Aynur Duman ve Leyla Ceylan’a da Belediye Başkanı Vahap Akay tarafından plaket verildi. Kooperatifte uzun yıllar şoförlük yapan ve emekli olan Şener Aru, Sadık Topçu, Süleyman Kadakoğlu ve Celal Yolaçan’a da plaketlerini Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As tarafından takdim edildi.

 

YILIN ŞOFÖRÜ SEÇİLDİ

 

Gecede yılın şoförü de seçildi. Yapılan ankette en çok oyu alan Fikret Güven yılın şoförü seçildi. Yılın şoförü Fikret Güven’e Kooperatif Başkanı Köksal Kadakoğlu tarafından takdim etti. Lider Öğrenci Servisleri Kooperatif iftarında kooperatif üyeleri arasında yapılan çekilişte  Yasin Durak Benzin Cafe’de 2 kişilik kahvaltı kazanırken, Samet Demir Teknosa’dan 1250 TL hediye  çeki, Ali Cem Zeytün Teknosa’dan 750 TL’lik hediye çeki kazandı.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU