Çerkezköy Şehir Orkestrası'ndan muhteşem konser

Çerkezköy Belediyesi tarafından 'Ramazan Birlikte Güzel' sloganı ile düzenlenen Ramazan Eğlencelerinin 5.  gününde 'Çerkezköy Şehir Orkestrası' konser verirken, Cumartesi akşamı d

GÜNDEM 10.06.2018 14:18:00 0
Çerkezköy Şehir Orkestrası

Çerkezköy Belediyesi’nin ‘Ramazan Birlikte Güzel’ sloganı ile düzenlediği Geleneksel Ramazan Eğlenceleri devam ediyor.

 

ŞEHİR ORKESTRASI KONSER VERDİ

 

Pazar günü akşamı ‘Ramazan Hatırası’ adlı tek perdelik komedi oyunu ile başlayan, Pazartesi günü ‘Yeşilçam Sahnede’ adlı teatral konser, Çarşamba günü ‘Eski Zaman Hikayeleri’ adlı müzikli tiyatro oyunu ve Perşembe akşamı ünlü sanatçı Sunay Akın’ın ‘Meddah Işıkları-Mahya Sanatı’ adlı programla ile devam eden Ramazan Eğlenceleri kapsamında Cuma akşamı da Çerkezköy Şehir Orkestrası konser verdi. Konserin sonunda Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ümit Zengin tarafından Çerkezköy Şehir Orkestrası’na çiçek takdim edildi.

 

YILSONU GÖSTERİSİ

 

Çerkezköy Belediyesi geleneksel Ramazan Eğlenceleri kapsamında 9 Haziran Cumartesi günü Çerkezköy Belediyesi Gitar ve Bağlama Kursiyerleri yılsonu gösterilerini sahneledi. Çerkezköy Belediyesi Gitar ve Bağlama Kursiyerlerinin konseri büyük beğeni topladı.

 

“HEMŞERİCİLİK BİLİNCİNİN ARTMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

 

Belediye Başkanı Vahap Akay, hemşericilik bilincinin artması, kültürel kaynaşma ve dayanışmanın üst seviyeye çıkması için Çerkezköy Belediyesi olarak her türlü çaba ve gayreti göstermeye bundan önce olduğu gibi bundan sonra da devam edeceklerini belirtti.

 

Haber / Özge MERİÇ