'Eski Zaman Hikayesi' beğeniyle izlendi

Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Eğlenceleri 'Eski Zaman Hikayesi' adlı Müzikli Türk Tiyatrosu ile devam etti. 'Ramazan Birlikte Güzel' sloganı ile düzenlenen etkinlik ilgiyle i

GÜNDEM 7.06.2018 13:39:00 0

Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Eğlenceleri ‘Eski Zaman Hikayesi’ adlı müzikli Türk Tiyatrosu ile devam etti. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kapalı Otopark üzerinde sahnelenen ‘Eski Zaman Hikayesi’  büyük beğeni topladı.

 

BEĞENİ TOPLADI

 

Çerkezköy Belediyesi’nin ‘Ramazan Birlikte Güzel’ sloganı ile her yıl düzenlediği Geleneksel Ramazan Eğlenceleri devam ediyor. Pazar günü akşamı ‘Ramazan Hatırası’ adlı tek perdelik komedi oyunu ile başlayan, Pazartesi günü ‘Yeşilçam Sahnede’ adlı teatral konser ile devam eden Ramazan Eğlenceleri Salı akşamı hava muhalefeti nedeni ile ertelenmişti. Önceki akşam sahne alan ve Ceyhun Fersoy, Fatih Gülnar, Mahmut Gökgöz, Nihan Tarhan, Orçun Kaptan, Sibel Tomaç, Suna Yıldızoğlu ve Yusuf Atala’nın rol aldığı ‘Eski Zaman Hikayesi’ adlı müzikli tiyatro oyununda ünlü tiyatrocular Çerkezköy’e keyifli bir gece yaşattı.

 

ÇİÇEK TAKDİM ETTİ

 

 ‘Eski Zaman Hikayesi’ adli müzikli tiyatro oyununu Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcıları İmdat Özgör ve Enver Bayram ile yüzlerce Çerkezköylü izledi. Oyunun sonunda Başkan Akay müzikli tiyatroda sahne alan oyunculara çiçek takdim ederek teşekkür etti.  Ramazan Eğlenceleri etkinliklerinin Cumartesi akşamına kadar devam edeceğini dile getiren Akay hemşericilik bilincinin artması, kültürel kaynaşma ve dayanışmanın üst seviyeye çıkması için Çerkezköy Belediyesi olarak her türlü çaba ve gayreti göstermeye bundan önce olduğu gibi bundan sonra da devam edeceklerini belirtti. Etkinlikler 8 Haziran Cuma günü Çerkezköy Şehir Orkestrası Halk Konseri ile devam edecek. Ramazan Eğlenceleri programları 9 Haziran Cumartesi günü Çerkezköy Belediyesi Gitar ve Bağlama Kursiyerlerinin yılsonu gösterileri ile son bulacak.

 

Haber / Özge MERİÇ