Mahalle iftarları Pınarça'da devam etti

Kapaklı Belediyesi tarafından her mahallede düzenlenen iftar programları Pınarça Mahallesi'nde devam etti. İftara Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı da katıldı. İftar programının ardından d?

GÜNDEM 6.06.2018 14:41:00 0
Mahalle iftarları Pınarça

Kapaklı Belediyesi tarafından her mahallede düzenlenen iftar programları devam ederken, iftar sofrası bu kez Pınarça Mahallesi’nde kuruldu. Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı da mahalle sakinleri ile iftarda bir araya geldi.

 

“ALLAH BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ BOZMASIN”

 

İftar programında konuşan Başkan Mandalı “Sizlerle bir iftar sofrasında daha buluşmuş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Aynı sofrada komşularıyla bir arada iftar etmenin keyfini yaşayan Pınarça halkımız ile bir aradayız. Pınarça Mahallemize bizi bu güzel akşamda gönül sofrasında ağırladığı için teşekkür ediyorum. Kapaklı Belediyesi olarak bizler iftar sofralarımızı sizlere açtık, sizler ise gönül sofranızı bizlere açtınız. Teşekkür ediyorum. Bugün burada gördüğümüz tüm Pınarça mahalle sakinlerimizin birlik ve beraberliği daim olsun. Allah bu birlik ve beraberliğimizi daim kılsın. Bizleri Ramazan ayına ulaştırdığı gibi bin aydan daha hayırlı olan önce Kadir Gecesine sonra kardeşlik içerisinde Ramazan Bayramı’na ulaştırsın” dedi.

 

“SADECE ALTYAPI VE ÜSTYAPI YAPALIM ANLAYIŞIYLA GÖRMÜYORUZ”

 

Mandalı, Ramazan ayının aidiyet duygusunu pekiştirerek, örf ve adetlerin devamının sağlaması, kültürün korunması ve insanların birleşmesinde önemli bir güç olduğunu ifade ederek “Dünyada artık savaşlar bitsin, insanlar birbirine sevgiyle, hoşgörüyle yaklaşsın. Barış, huzur ve güven ortamı yeniden tesis edilsin. Biz işin başında sosyal belediyecilik, kültür belediyeciliği, hizmet belediyeciliği kapsamında halkın içinde olma, halkla beraber yürüme adına bu Bereket Sofraları'nı kuruyoruz.. Vatandaşlarımız sponsorluğunda belediyemizin öncülüğü ve işbirliği ile yapılan iftarımızın hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bizler belediyeciliği sadece altyapı ve üstyapı yapalım anlayışıyla görmüyoruz” dedi. İftar programının ardından düzenlenen Ramazan eğlenceleri ile mahalle sakinleri çocukları ile birlikte unutulmaz bir akşam yaşadı.

 

Haber / Özge MERİÇ