'Şehit, Vatan ve Bayrak' konulu yarışmada ödüller verildi

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü (ÇOSB) tarafından Kapaklı ve Çerkezköy'deki ortaokul öğrencilerine yönelik düzenlediği resim yarışması ile lise öğrencilerine yönel

GÜNDEM 6.06.2018 13:28:00 0

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi tarafından “Şehit, Vatan ve Bayrak” temasıyla ortaokul öğrencilerine yönelik düzenlediği resim yarışması ile lise öğrencilerine yönelik düzenlediği kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

 

 

ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ

 

 

Kapaklı ve Çerkezköy’de öğrenim gören öğrencilerin katıldığı yarışmanın ödül töreni Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’ndeki toplantı salonunda yapıldı. Ödül törenine Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Bekmezci ve Ekrem Topdal, ÇOSB Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri Saim Buyruk ve İlyas Kum ile ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan ile dereceye giren öğrenciler, aileleri ve okul müdürleri katıldı.

 

 

“İLGİDEN DOLAYI MEMNUNUZ”

 

 

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler törende yaptığı konuşmada “Bu yıl ‘Şehit, Vatan ve Bayrak’ gibi anlamlı bir konuda düzenlediğimiz yarışmaya gösterilen ilgiden dolayı memnunuz. Bu yarışmada ödül alan Çerkezköy ve Kapaklı ilçelerimizin okullarındaki öğrencilerimizi tebrik ederken, değerli öğretmenlerimize ve okul idarecilerimize ve Milli Eğitim Müdürlüklerimize teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin eserlerini değerlendiren, Çerkezköy ve Kapaklı ilçelerinden farklı okullardan gelen kıymetli jüri üyelerimize de verdikleri destek sebebiyle teşekkür ediyoruz” dedi. Sözdinler, Resim ve Kompozisyon yarışmasında dereceye giren eser sahiplerini de tebrik etti.

 


“ANLAMLI BİR YARIŞMA OLMUŞ”

 

 

Törende konuşan Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer de bu yılki yarışmanın çok anlamlı olduğunu belirterek “Eminim ki çocuklarımız da bu yarışmaya çok anlamlı katkılar sundular. Ben yarışmaya giren bütün çocuklarımızı tebrik ediyorum” derken, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban da “Bu tür resim ve kompozisyon yarışmalarının bu yıl ki amacı çok anlamlı. Birlik ve beraberliğe her zaman olduğu gibi bu dönemlerde daha fazla ihtiyaç duyuyoruz. Çocuklarımız bu değerlere sahip çıktığı sürece kendisine, ailesine, ilimize, ilçemize ülkesine daha çok sahip çıkacaklardır. Bu inançla da çalışacaklarına inanıyorum” dedi.

 

 

ÖDÜLLER VERİLDİ

 

 

“Şehit, Vatan ve Bayrak” temasıyla düzenlenen kompozisyon yarışmasında 20 eser değerlendirilirken, ‘Muradi’ rumuzlu eseriyle birinci olan Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi öğrencisi Abdüllatif Çetinkaya’ya ödülünü Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban verdi. ‘Memleketim’ rumuzlu eseriyle ikinci olan Enesler Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Gülüzar Taş’a ödülünü ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler verirken, ‘Beyaz Melek’ rumuzlu eseriyle üçüncü olan Pakize Narin Anadolu Lisesi öğrencisi Fahriye Gündoğdu da ödülünü Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş’ün elinden aldı.

 

 

OKULLARA YARDIM

 

 

 “Şehit, Vatan ve Bayrak” temalı resim yarışmasına da 41 eser başvurusu yapıldı. ‘Beyaz Ruh’ rumuzlu eseriyle birinci olan Kapaklı Belediyesi Ortaokulu öğrencisi Ceyhun Güleç’e ödülünü Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer verirken, ‘Dövmeci’ rumuzlu eseriyle ikinci olan Kapaklı Belediyesi Ortaokulu öğrencisi Abdulsamet Top’a da ödülünü ÇOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Natan Yakuppur verdi. ‘Koruyucu’ rumuzlu eseriyle üçüncü olan 75. Yıl Ortaokulu öğrencisi Nazım Bilgin ise ödülünü Kapaklı Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant’ın elinden aldı. Dereceye giren öğrencilere tablet bilgisayar hediye edilirken, birinci olan öğrencilerin okullarına da 1.000 TL yardımda bulunuldu. Okullara ise hediye çeklerini ÇOSB Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Bekmezci ve Ekrem Topdal verdi.

 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU