Vali Ceylan muhtarlarla buluştu

Muhtarlarla buluşma toplantılarını her ay farklı bir ilçede düzenleyen Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, bu ay da Muratlı'daki muhtarlarla buluştu. Toplantıda konuşan Ceylan seçim süreci ile ilgili bilgi verer

GÜNDEM 6.06.2018 13:21:00 0
Vali Ceylan muhtarlarla buluştu

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Muratlı Halk Eğitimi Merkezi’nde yapılan Muhtarlarla Buluşma Toplantısında mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Toplantıya, Vali Mehmet Ceylan’ın yanı sıra, Muratlı Kaymakamı Dr. Dr. İsmail Altan Demirayak, Belediye Başkanı Nebi Tepe, İl Mahalli İdareler Müdürü Aysel Erkmen, İlçe Jandarma Komutan V. Oktay Erdoğdu,  İlçe Emniyet Müdür V. Muhammetin Sakarya, İlçe Kurum Müdürleri ve Muhtarlar katıldı.

 

“ AMACIMIZ İLK AĞIZDAN DİNLEMEK”

 

Toplantıda konuşan Vali Ceylan; “Her ay farklı bir ilçemizin Muhtarları ile bir araya geliyoruz. Bu ay da sizlerle birlikte olmak Muhtarlarımızın taleplerini ve sorunlarını yerinde dinlemek amacıyla buraya geldik. Muratlı İlçemiz en huzurlu ilçelerimizden biri. Mahallelerinizdeki sorunlarla ilgili olarak bizlere ileteceğiniz konular varsa bunları ilk ağızdan dinleyip yapabileceğimiz konuları bizzat not alarak gerekli yerlere ileterek sorunların çözümü konusunda gereğini yapmayı düşünüyoruz. Amacımız hizmeti en iyi şekilde sunmaya gayret etmek” dedi.  

 

 SEÇİM SÜRECİ İLE İLGİLİ KONUŞTU

 

Seçim süreci ile ilgili muhtarlara bilgiler veren Ceylan “Millet idaresinin sandığa ulaşabilmesi için Muhtarlarımızın üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapacağına inanıyoruz. Seçimlerle ilgili mahallelerinizde yapılacak toplantılarda huzuru bozacak her hangi bir duruma rastlanıldığında emniyet ve asayiş birimleri ile irtibat kurmanızı ve bu konuda hassas davranmanızı istiyoruz. Önümüzdeki günlerde kutlayacağımız Ramazan Bayramınızı şimdiden tebrik ediyorum” dedi. Vali Ceylan’ın konuşmasının ardından, muhtarlar söz alarak mahallelerin sıkıntılarını, ihtiyaçlarını ve taleplerini ilettiler.

 

Haber / Şaban KARDEŞ