Öğrencilerin eserleri beğeniye sunuldu

Çerkezköy Metin Seçkin Ortaokulu öğrencilerin yıl boyunca hazırladığı resimler, dün açılan sergiyle beğeniye sunuldu. Sergide öğrencilerin Görsel Sanatlar Öğretmeni İlknur Sevgi nezaretinde yÄ

GÜNDEM 5.06.2018 19:11:00 0
Öğrencilerin eserleri beğeniye sunuldu

Açılış öncesi Müzik öğretmenlerinden Yelda Atabay mini bir konser verirken,  Selami Özbay da Akordiyonuyla konsere eşlik etti. Sergi açılışında konuşan okul müdürüm Metin Demirbağ, “Okulumuz ilk eğitim öğretim yılını tamamladı. Yılsonu etkinliği kapsamında öğrencilerin yıl içinde resim ve kurslarda yaptıkları çeşitli çalışmalardan oluşan resimlerin yer aldığı sergiyi birlikte açmaktan mutluluk duyuyorum” dedi. Serginin açılışı Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Şube Müdürleri İrfan Danışmaz, Yusuf Hayri, hayırsever Mustafa Seçkin ve okul müdürleri tarafından yapıldı.

 

HAFTA SONUNA KADAR AÇIK KALACAK

 

Açılışın ardından sergiyi gezen davetliler öğrencilerin eserlerini tek tek inceledi. Metin Seçkin Ortaokulu Görsel Sanatlar Öğretmeni İlknur Sevgi “Bu resim sergisi okulumuzun ilk resim sergisi. 5-6-7 ve 8. Sınıf öğrencilerimizin yıl içinde Görsel sanatlar derslerinde ve kurslarda yaptıkları Tual üzerine akrilik boya, pastel boya, sulu boya ve kumaş boya, resimlerin yanında İngilizce, matematik gibi öğrencilerimizin gördüğü tüm derslerden karma çalışmalarında sergilendiği resim sergimizin ilgi görmesinden mutluyuz” dedi. Sergi hafta sonuna kadar açık kalacak.

 

Haber / Özge MERİÇ