Süheyl ve Behzat Uygur kardeşler Çerkezköylülerle buluştu

Çerkezköy Belediyesi tarafından 'Ramazan Birlikte Güzel' sloganı ile düzenlenen Ramazan Eğlenceleri devam ediyor. İkinci gün sahne alan 'Yeşilçam Sahnede' adlı teatral konser büyük beÄ?

GÜNDEM 5.06.2018 16:00:00 0
Süheyl ve Behzat Uygur kardeşler Çerkezköylülerle buluştu

Çerkezköy Belediyesi’nin ‘Ramazan Birlikte Güzel’ sloganı ile her yıl düzenlediği Geleneksel Ramazan Eğlenceleri devam ediyor. ‘Ramazan Hatırası’ adlı tek perdelik komedi oyunu ile başlayan etkinlikler ‘Yeşilçam Sahnede’ adlı teatral konser ile devam etti.

 

İLGİYLE İZLENDİLER

 

 ‘Yeşilçam sahnede’ adlı oyunda Süheyl ve Behzat Uygur kardeşler Çerkezköy halkına unutulmaz bir gece yaşatırken, Yeşilçam Sahnede Ekibi performansı ile beğeni topladı. Oyunu Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcıları Enver Bayram, İmdat Özgör, CHP İlçe Başkanı Engin Camcı ve yüzlerce vatandaş izledi. Oyunun sonunda Belediye Başkanı Vahap Akay teatral konserde sahne alan oyunculara çiçek takdim etti.

 

“KÜLTÜR MERKEZİ’NE KAVUŞACAĞIZ”

 

Başkan Akay, bu güzel Ramazan akşamını Çerkezköy ile paylaştığı için Yeşilçam Sahnede Ekibine teşekkür ederek “Arayı biraz açtık ama bundan sonra daha sık bir araya geleceğiz. Çerkezköy yılsonunda çok güzel bir Kültür Merkezi’ne kavuşacak. Orada sizleri ağırlayacağız. Bu güzel oyun için tüm ekibe teşekkür ediyorum, şükranlarımı sunuyorum” dedi. Ramazan Eğlenceleri etkinliklerinin Cumartesi akşamına kadar devam edeceğini kaydeden Akay, hemşehricilik bilincinin artması, kültürel kaynaşma ve dayanışmanın üst seviyeye çıkması için Çerkezköy Belediyesi olarak her türlü çaba ve gayreti göstermeye bundan önce olduğu gibi bundan sonra da devam edeceklerini ifade etti.

 

YILSONU GÖSTERİSİ İLE SONA ERECEK

 

Akay “Ramazan Eğlencelerimiz kapsamında 6 Haziran Çarşamba günü ‘Eski Zaman Hikayesi’ adlı müzikli Türk Tiyatrosu sahnelenecek. 7 Haziran Perşembe günü eşsiz anlatımıyla Sunay Akın eski zamanların Ramazan öykülerini Çerkezköylüler için anlatacak. Etkinlikler 8 Haziran Cuma günü Çerkezköy Şehir Orkestrası Halk Konseri ile devam edecek. Ramazan Eğlenceleri programları 9 Haziran Cumartesi günü Çerkezköy Belediyesi Gitar ve Bağlama Kursiyerlerinin yıl sonu gösterileri ile son bulacak” dedi.

 

Haber / Özge MERİÇ