2018 yılı asfalt sezonu açıldı

Kırklareli'nde 2018 yılı asfalt sezonunun açılış töreni Vali Osman Bilgin'in katılımıyla yapıldı. İl Özel İdaresi'nin hizmet birimleri bahçesinde gerçekleştirilen açıl?

GÜNDEM 3.06.2018 17:01:00 0
2018 yılı asfalt sezonu açıldı

Özel İdarelerde geleneksel hale gelen bu sezon açılışları sayesinde hep beraber bir bereketin bir güzelliğin hizmet noktasında başlangıcını yapmanın hazzını yaşadıklarını ifade ede Kırklareli Valisi Ömer Bilgin “İlimizin büyüklüğüne baktığımızda İl Özel İdare personelimizin de görev yaptığı köy yolları, içme suyu, altyapı hizmetleri çok dağınık alanlarda olmasına karşı çok ciddi hizmetler verilerek sonuç alınıyor. Bu manada Özel İdare personelimiz çok büyük emekler sarf ediyor. Burada özellikle şunu belirtmek istiyorum. Yeni bir ivme kazanarak buradaki standartları da yükselterek, bizim çalışma dönemimizde aynı zamanda hizmet kalitesinde de yeni standartları ortaya koyarak hep birlikte artık Kırklareli ilimizin yol sorunu, içme suyu sorunu, sulama suyuyla ilgili özellikle Devlet Su İşleri ile birlikte el ele vererek diğer alt yapı konularında çok ciddi sonuçlar alınacağına inanıyorum” dedi.

 

KURBAN KESİLDİ

 

İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş’ın sezon açılış duasını yapmasıyla tören sona erdi. Daha sonra toplu halde çalışmaları yerinde görmek üzere Asılbeyli yoluna gidildi. Burada kazasız belasız bir iş sezonu geçirilmesi amacıyla kurban kesilerek dua edildi.

 

Haber / Özge MERİÇ