Genç Fenerbahçeliler iftarda bir araya geldi

Çerkezköy Genç Fenerbahçeliler Derneği'nin geleneksel hale getirdiği iftar programının bu yıl 7'ncisi düzenlendi. Önceki akşam Etbeyi Izgara Restaurant'ta düzenlenen iftar programına Fenerba

GÜNDEM 3.06.2018 14:02:00 0
Genç Fenerbahçeliler iftarda bir araya geldi

Fenerbahçe Tribün Lideri Yücel Aslan, Sedir Cafe’de yaptığı açıklamada Çerkezköy’de bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Çerkezköy Genç Fenerbahçeliler Derneği’nin vermiş olduğu iftar organizasyonunda taraftarlarla birlikte olmaktan ve aynı sofrada oruç açmaktan mutluluk duyduğunu belirten Aslan “Düzenlenen iftar programı çok güzel bir organizasyon olmuş. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Çerkezköy’de taraftarlarımızla birlikte olmaktan çok mutluyuz. İnşallah bundan böylede başka etkinliklerde de bir arada oluruz” diye konuştu.

 

“HEDEFİMİZ AVRUPA KUPALARINDA BAŞARILI OLMAK”

 

2017-2018 Futbol Sezonunda Fenerbahçe olarak sezona iyi bir başlangıç yapamadıklarını belirten Yücel Aslan “Ardından yaşanan bir takım şansızlıklar da eklenince şampiyon olamadık. Ancak yine de bu etkenlere göre ligi ikinci bitirdik ve bu da bizce bir başarıdır” dedi. Yeni sezonda Fenerbahçe’nin şampiyon olacağına inançlarının tam olduğunu belirten Aslan “Şimdi hedefimiz Avrupa kupalarında başarılı olmak” dedi.

 

“DESTEKLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

 

Fenerbahçe’nin yapacağı seçim sonrasında yeni başkan ile birlikte oluşturacağı güçlü kadro sayesinde yeni sezonda şaha kalkacağını dile getiren Aslan “Biz bu sezon Fenerbahçe’nin çok iyi bir kadro kuracağına inanıyoruz. Allah bize sağlık verdiği sürece gönül verdiğimiz renklerimizi desteklemeye devam edeceğiz” dedi. Fenerbahçe Tribün Liderlerinden Cem Gölbaşı da, “Çerkezköy Genç Fenerbahçelilerin davetine icabet ederek düzenledikleri geleneksel iftar programlarında onlarla birlikte olduk ve birlikte olmaktan da çok mutlu olduk birlikte olmak.Bizleri çok iyi ağırladınız ve bizlere çok güzel bir ev sahipliği yaptınız” diyerek teşekkür etti.

 

TRİBÜN LİDERLERİMİZ BİZLERİN HER ŞEYİ

 

Çerkezköy Genç Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Aykut Akar da “Gerek Çerkezköy Genç Fenerbahçeliler Derneği Başkanı olarak gerek bir Fenerbahçeli olarak Fenerbahçe Liderleri müsabakalarda takımın galip gelmesinde büyük etkeni bulunmaktadır. Bu nedenle tribün liderlerimiz bizlerin her şeyidir. bu akşam ilçemizde onları ağırlamaktan inanılmaz bir mutluluk yaşıyoruz” dedi. Fenerbahçeli Çerkezköylü Tribün Lideri Sinan Sağlam da , “Bu akşam verdiğimiz geleneksel 7. iftar programımıza katılarak bizleri inanılmaz onur ve gururlandıran çok sevdiğimiz tribün liderlerimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU