Ödüllü yarışma sonuçlandı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü (ÇOSB) tarafından Çerkezköy ve Kapaklı'da bulunan ortaokul öğrencilerine yönelik ödüllü resim yarışması ve lise öğrencilerine yö

GÜNDEM 29.05.2018 17:03:00 0
Ödüllü yarışma sonuçlandı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü (ÇOSB) tarafından Çerkezköy ve Kapaklı’da bulunan ortaokul öğrencilerine yönelik ödüllü resim yarışması ve lise öğrencilerine yönelik düzenlenen ödüllü kompozisyon yarışması sonuçlandı. 

 

KOMİSYON ÇALIŞMALARINI TAMAMLADI

 

Katılımın oldukça yoğun olduğu yarışmalara başvuruları değerlendiren inceleme komisyonu çalışmasını tamamlarken, inceleme komisyonlarında Çerkezköy’den ve Kapaklı’dan 10 öğretmen görev aldı. Kompozisyon dalında komisyon tarafından 20 eser değerlendirildi. Yapılan değerlendirmede “Şehit, Vatan ve Bayrak” temasıyla yazılan kompozisyon yarışmasında, Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi Öğrencisi Abdüllatif Çetinkaya ‘Muradi’ rumuzlu eseriyle birinci, Enesler Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencisi Gülüzar Taş ‘Memleketim’ rumuzlu eseriyle ikinci ve Pakize Narin Anadolu Lisesi Öğrencisi Fahriye Gündoğdu ‘Beyaz Melek’ rumuzlu eseriyle üçüncü oldu.

 

41 ESER DEĞERLENDİRİLDİ

 

Resim dalında da 41 eser değerlendirildi. Yapılan değerlendirmede “Şehit, Vatan ve Bayrak” temasıyla yapılan resim yarışmasında, Kapaklı Belediyesi Ortaokulu Öğrencisi Ceyhun Güleç ‘Beyaz Ruh’ rumuzlu eseriyle birinci, Kapaklı Belediyesi Ortaokulu Öğrencisi Abdulsamet Top ‘Dövmeci’ rumuzlu eseriyle ikinci ve 75. Yıl Ortaokulu Öğrencisi Nazım Bilçin ‘Koruyucu’ rumuzlu eseriyle üçüncü oldu.

 

ÖDÜLLERİ VERİLECEK

 

Yarışmada dereceye giren öğrencilere, 5 Haziran 2018 Salı günü Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürlüğünde düzenlenecek törenle ödülleri verilecek. “Şehit, Vatan ve Bayrak” temasıyla düzenlenen her iki yarışmada da ilk 3’e giren öğrencilere ödül olarak tablet bilgisayar verilecek. Ayrıca yarışmalarda birinci olan öğrencinin, öğrenim gördüğü okulun okul aile birliğine de maddi yardım yapılacak.

 

Haber  / Özge MERİÇ