'Şehrim 2023 Projesi' tanıtım otobüsü Çerkezköy' geldi

AK Parti'nin 'Şehrim 2023 projesi tanıtım otobüsü'  önceki gün Çerkezköy'e gelerek belediye meydanında konuşlandı. AK Parti Çevre Şehir ve Kültür Başkanlığı taraf?

GÜNDEM 27.05.2018 16:04:00 0

AK Parti Çevre Şehir ve Kültür Başkanlığı tarafından hazırlanan‘Şehrim 2023 projesi tanıtım otobüsü’  önceki gün Çerkezköy’e gelerek belediye meydanında konuşlandı. AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ercan Tanışık ve AK Parti Tekirdağ 6. Sıra Milletvekili Adayı Abdullah Öğe, tanıtım otobüsünün önünde basın açıklaması yaptı.

 

DESTEK İSTEDİ

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Çevre Şehir ve Kültür Başkanı Çiğdem Karaslan’ın başlatmış olduğu Şehrim 2023 projesine destek beklediklerini ifade eden AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ercan Tanışık proje kapsamında şehrin mevcut durum analizlerinin yapılması, şehrin sorunları ve olanakları güçlü ve zayıf yönlerinin dinamikleri ile tartışılması, şehrin belirlenen potansiyelleri ve öne çıkan değerleriyle yenilikçi bir bakış açısını birleştirerek kimlikli şehirler özgürlüğüne ulaştırılması amacıyla ortak aklın ortaya koyacağı bir çalışma modelini ortaya koyduklarını belirtti.

 

30 BÜYÜKŞEHİRDE BAŞLATILDI

 

AK Parti olarak, Türkiye’nin her meselesinde olduğu gibi, şehircilik alanında da güçlü bir iddianın sahibi olarak geleceğin Türkiye’si için şehirlerin çevre, şehir ve kültür vizyonlarını ortaya koymak amacıyla öncelikli olarak 30 büyük şehirde başlayan ‘Şehrim 2023 projesinde’, katılımcı bir anlayışı vizyoner bir bakış acısıyla birleştiren ve bu yolla yereli evrensel bir değere dönüştürmeyi amaçlayan stratejileri hep birlikte hayata geçireceklerini dile getiren Tanışık, vatandaşların Şehrim 2023 Otobüsünü ziyaret ederek daha güzel bir şehir için fikir ve düşüncelerini paylaşmalarını istedi.

 

“2023 HEDEFİMİZE İLERLEYECEĞİZ”

 

AK Parti Tekirdağ 6. Sıra Milletvekili Adayı Abdullah Öğe de, “Çerkezköy’de yaşayan vatandaşlarımız kentleriyle ilgili olarak hayallerinde ne varsa ‘Şehrim 2023’ otobüsümüzün önünde kurulan standlardaki  anket kağıtlarına hayallerinde gerçekleşmesini istedikleri hizmetleri yazabilirler. Şehrimizin daha iyi yaşanabilir ve geleceği daha parlak olması 81 ilden gelen insanlarımızın yaşadığı ve geçmişiyle ve geleceğiyle bütünleştirerek ve 2019 yılında Çerkezköy Belediyesini sizlerle AK parti Belediyesi’ne kazandırarak 2023 hedefimize ilerleyeceğiz” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU