ÇTSO 3'üncü iftarı Çerkezköy'de verdi

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası tarafından geleneksel hale getirilen iftar yemeklerinin bu yıl 5'incisi düzenlendi. İftarda üyelere seslenen ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva Üyelere "Bu

GÜNDEM 25.05.2018 11:54:00 0
ÇTSO 3

5 yıldır üç ilçede üyelere ve protokole yönelik iftar programı düzenleyen Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, bu yıl Saray ve Kapaklı’nın ardından son iftar yemeğini Çerkezköy’de verdi.

 

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Yalı Restaurant’ta düzenlenen iftar programına Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban ve eşi Vahide Abban, Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Ünal, Tekirdağ Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanı Volkan Torun, Çerkezköy Emniyet Müdürü Serdar Kurtoğlu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ercan Tanılık, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Cemalettin Turlin, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Çerkezköy Nüfus Müdürü Gülhan Yavuz, MHP Tekirdağ 1. Sıra Milletvekili Adayı Koray Önsel, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, Yaşlı Tohumlar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Nafis Ünal, Çerkezköy PTT Müdürü Ali Arslan, Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ve oda üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.

 

ALLAH BİRLİĞİMİZİ BOZMASIN

 

Süleyman Kozuva, yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri davetlileri kapıda karşıladı. Dua ve okunan ezanın ardından oruçlar açıldı. İftar programında konuşan ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva “Odamızın her sene 3 ilçede verdiği geleneksel iftarın üçüncüsünü bugün Çerkezköy’de düzenledik” dedi. Ramazanın bereket, kardeşlik ve paylaşma olduğunu kaydeden Kozuva “İftar sofralarında buluşmak, bütünleşmek, birlik olmak güzel bir duygudur. Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin, Allah ağzımızın tadını bozmasın” dedi.  

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Üyelere de seslenen Kozuva “Bu dönem bize ikinci defa görev verdiniz. Bize güvendiniz. Bizi seçtiniz. Yönetim kurulu arkadaşlarım, meclis üyelerimiz ve meslek komitelerimiz adına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. İnşallah bu dönemde de birlik ve beraberlik içerisinde çok güzel başarılara imza atacağımıza inanıyorum” dedi. Kozuva’nın konuşmasının ardından Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni meclis komitesi üyeleri, meclis üyeleri ve yönetim kurulu üyeleri slayt eşliğinde tanıtıldı.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU