Kaymakam Abban şehit aileleri ve gazileri iftarda ağırladı

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, şehit aileleri, gaziler ve gazi ailelerini iftarda ağırladı. İlçe Müftüsü Veli Vehbi Bardakçı tarafından yapılan dua ve okunan ezanın ardından oruçlar aç

GÜNDEM 24.05.2018 15:03:00 0
Kaymakam Abban şehit aileleri ve gazileri iftarda ağırladı

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, şehit aileleri, gaziler ve gazi ailelerini iftarda ağırladı.

 

İFTARDA BİR ARAYA GELDİLER

 

Askeri Gazino’da düzenlenen iftar programına Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban ile eşi Vahide Abban, 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Engin Candaş, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Ünal, İlçe Emniyet Müdürü Serdar Kurtoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Volkan Torun, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ercan Tanışık, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, İlçe Müftüsü Veli Vehbi Bardakçı, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü İsa Altay, İlçe Sağlık Müdürü Olcay Palak, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokul Müdür Yardımcısı Taha Aslanlı, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Nuray Koç, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Muhteber Kuralay, Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği Başkanı Murat Akay, hayırsever Müjgan-Serkan Karagöz çifti, mahalle muhtarları, şehit aileleri, gaziler ve aileleri katıldı. 

 

DUALAR EDİLDİ ORUÇLAR AÇILDI

 

İlçe Müftüsü Veli Vehbi Bardakçı tarafından yapılan dua ve okunan ezanın ardından oruçlar açıldı. Kaymakam Abban ve eşi, iftar öncesi masaları tek tek dolaşırken, iftar boyunca da şehit aileleri, gazileri ve aileleri ile yakından ilgilendi. Yemeğin ardından Çerkezköy Müftüsü Veli Vehbi Bardakçı tarafından yemek duası okundu.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU