Ramazan gezileri başladı

Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen ramazan gezileri bu yıl da devam ediyor. Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından ücretsiz olarak her yıl gerçekleştirilen Geleneksel Ramazan Gezilerinin ilki Ã

GÜNDEM 17.05.2018 17:15:00 0
Ramazan gezileri başladı

Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından ücretsiz olarak düzenlenen Ramazan gezilerine ilgi yoğun oldu. Ramazan ayında 3 ayrı kente gezi düzenleyecek olan Marmaraereğlisi Belediyesi ilk hafta Çanakkale ve ikinci hafta Edirne gezisi ve Bursa gezisi düzenleyecek.

 

GELENEKSEL HALE GELDİ

 

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, “Belediye olarak halkımızın istediği doğrultusunda bu tür etkinlikleri her yıl yapıyoruz. Bu çalışmalarımız da bunlardan birisi. Vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda kent sıralamasını yaptık ve ona göre gezilere başladık. Vatandaşlarımızın çok sevdiği Ramazan gezilerimiz artık geleneksel hale geldi. ”dedi. Geleneksel Ramazan gezilerine katılmak isteyenlerin Marmaraereğlisi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne ve Yeniçiftlik Mahallesi Belediye Ek binasından başvurabilecekleri ifade edildi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ