Albayrak Çerkezköy'de çalışmaları inceledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy'de çeşitli incelemelerde bulundu. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Çerkezköy ilçesinde yapım çalışmal

GÜNDEM 16.05.2018 19:30:00 0
Albayrak Çerkezköy

Albayrak “Tekirdağ için gece-gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kent genelinde büyük oranda altyapı çalışmalarımızı tamamladık. Şimdi tüm ağırlığımızı üstyapı çalışmalarına veriyoruz. Devam eden çalışmalar tamamlandığında Tekirdağ daha güzel, daha yaşanabilir bir kent olacak. Çalışmalar sırasında zahmet çeken tüm Tekirdağlı vatandaşlara anlayışları dolayısıyla teşekkür ediyorum" dedi. 

ISLAH ÇALIŞMALARINI İNCELED

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak geçtiğimiz günlerde Kavakdere’de başlatılan 2’nci etap ıslah çalışmalarını da inceledi. Teknik personelden çalışmaların gidişatı hakkında bilgi alan Başkan Kadir Albayrak, "Çerkezköy ilçemize yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor. Birinci etabı tamamlanan Kavakdere Islah Projemizin ikinci etap çalışmalarına da başladık. Bu proje, Çerkezköy ilçemizde çevre temizliği açısından çok önemlidir. Çerkezköylü vatandaşlarımız bu projenin sonunda daha temiz, kokmayan ve berrak bir dereye kavuşacak. Çalışmaların tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Haber / Özge MERİÇ