Uğur Okulları'ndan Resim Sergisi ve Sanat Gecesi

Özel Çerkezköy Uğur Okulları tarafından eğitmenlerin ve öğrencilerin hazırladığı gösteriler kapsamında Resim Sergisi ve Sanat Gecesi düzenlendi. Bu yıl 2'si düzenlenen etkinlikte öğrenciler tar

GÜNDEM 8.05.2018 16:39:00 0
Uğur Okulları

Önceki aksam Halk Eğitimi Merkezi'nde saat 19.00'da düzenlenen Resim Sergisi ve Sanat Gecesi'ne, Çerkezköy Milli Eğitim Şube Müdürü İrfan Danışmaz, Çerkezköy Milli Eğitim Eski Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal, Büyük Birlik Partisi Tekirdağ İl Başkanı Turan Demircan, Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Liseli Müdürü Fahrettin Kahraman, Kent Konseyi Başkanı Funda Serfiçe, Özel Çerkezköy Uğur Okulları Anadolu Lisesi Müdürü Kadir Reis Zenginal ve Çerkezköy Uğur Okulları Ortaokul Müdürü Tuğba Zenginal ile çok sayıda veli katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan program Ortaokul Müdürü Tuğba Zenginal'ın konuşmasıyla devam etti.

 

"ÖĞRENCİLERİMİZİN SOSYAL GELİŞİMLERİNİ DE ÖNEMSİYORUZ"

 

Uğur Okulları olarak sosyal etkinliklerin de eğitimin bir parçası olduğunu düşündüklerini ve öğrencilerin akademik gelişimlerinin yanında sosyal gelişimlerini de desteklediklerini belirten Zenginal “Bugün ortaokul ve Anadolu Lisesi öğrencilerimiz, sizler için bu geceyi hazırladılar. Hünerlerini, yeteneklerini sizler için sergileyecekler” diyerek sanat gecesinin hazırlanmasında emeği olanlara teşekkür etti.

 

İZLEYİCİLER TARAFINDAN İLGİYLE İZLENDİ

 

Tuğba Zenginal'ın konuşmasının ardından Ortaokul ve Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı gösteriler sergilendi. Zeybek Gösterisi ile başlayan program öğrenciler tarafından seslendirilen türkülerle devam etti. Tokat Yöresine ait 'Değmen Benim Gamlı Yaslı Gönlüme' türküsü İbrahim Bağırtan ve Ömürcan Cengiz tarafından çalınan bağlama ve bateri eşliğinde, Hazal Müyesser tarafından seslendirildi. Ardından Sivas Yıldızeli yöresine ait 'Dostum Dostum' türküsü Can Kaya tarafından çalınan bağlama eşliğinde Nalan Bahadır tarafından seslendirildi. Türkülerle ve gösterilerle devam eden Sanat Gecesi, Modern Dans Gösterisi ile sona ererken, öğrenciler performansları ile beğeni topladılar.

 

ÇİÇEK TAKDİM ETTİ

 

Gösterilerin ardından Özel Çerkezköy Uğur Okulları Anadolu Lisesi Müdürü Kadir Reis Zenginal, Sanat Eğitmenleri Müzik Öğretmeni Hazal Müyesser'e, resim sergisini hazırlayan Görsel Sanatlar Öğretmeni Bahar Himyeri'ye ve Halk Oyunları Gösterisinin hazırlanmasında eğitmelik eden Erdem Civelek'e çiçek takdim etti.

 

Haber / Özge MERİÇ