Meclis önergeleri görüştü

Süleymanpaşa Belediye Meclisi'nin Mayıs ayı toplantısı önceki gün saat 10.00'da Süleymanpaşa Belediyesi 100. Yıl Gençlik Merkezi'nde yapıldı.

GÜNDEM 3.05.2018 18:14:00 0
Meclis önergeleri görüştü

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat başkanlığında yapılan toplantıda 2 gündem maddesi ile komisyonlardan ve müdürlüklerden gelen evraklar görüşülerek karara bağlandı. Meclis gündemine geçilmeden önce, parti grupları tarafından verilen 2 önerge görüşüldü. Toplantıda 2017 yılı kesin hesap cetveli de görüşüldü. Cetvel madde madde oylanırken, aralarda Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ve Belediye Başkan Yardımcısı Hulusi Özocak bilgilendirme yaptı.

 

GÜNDEM DIŞI EVRAKLAR GÖRÜŞÜLDÜ

 

İki gündem maddesinin oylanmasının ardından İmar ve Bayındırlık Komisyonundan gelen 15, Plan ve Bütçe Komisyonundan gelen 1, Çevre, Sağlık ve Diğer İşler Komisyonundan gelen 2 ve Kültür Komisyonundan gelen 1 evrak değerlendirildi. Komisyonlardan gelen evrakların dışında müdürlüklerden gelen gündem dışı 16 evrak da görüşülerek karara bağlandı.

 

YOL ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

 

Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından konuşan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat “Yol çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Zafer ve Gündoğdu Mahalleleri kısa süre içinde bitirilecek. Diğer yandan oluşturulan ekipler de yol tamir çalışmalarına başladı. 96 bin metrekarelik kalan yol çalışmaları 60-65 gün içerisinde tamamlanarak şehir içinde kalan 14 mahallenin yolları bitirilecek” dedi. Toplantının 2’nci oturumu 6 Haziran Çarşamba günü saat 10.00’da 100. Yıl Gençlik Merkezi’nde yapılacak.