TEMEK sergisi açıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Meslek Edindirme Kursları'nın (TEMEK) sergi açılışı ve belge töreni düzenlendi.

GÜNDEM 2.05.2018 15:35:00 0
TEMEK sergisi açıldı

BAŞKAN ALBAYRAK DA KATILDI

 

Tekira AVM'de düzenlenen törene Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın yanı sıra, TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı M. Zeki Gürcün, TESKİ Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Feyzi Ünal, daire başkanları, şube müdürleri, kurs eğitmenleri, kursiyerleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.


8 MAYIS’A KADAR AÇIK KALACAK
 

Kursa katılan herkesin büyük çaba gösterdiğini kaydeden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak “Özverili çalışmalar sonunda iyi eserler çıktıkça biz de mutlu oluyoruz. Çalışmalar daha da geliştirilerek önümüzdeki dönem devam edecektir. Kurslara katılan ve mezun olan herkesi tebrik ediyorum. Onlara bu çalışma zevkini aşılayan öğretmenlerimize de teşekkür ediyorum” dedi. Törende kursları başarı ile tamamlayan kursiyerlere belgeleri de verildi. Sergi, 8 Mayıs Salı gününe kadar Tekira AVM'de ziyarete açık kalacak.


Haber / Menşure KARDEŞ